2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 21 پست
نه من واسه بارداري نخوردم مشكل هورموني دارم دكتر اين قرص رو داد با اسپرونولاكتون

اهان خیلی ممنون از کمکت عزیزم 

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم سه ماه گفته، شما باردار شدین بعد سه ماه؟ 

لیلاجون دکتر به منم داده این ماه باید ۱۴ سیکل به مدت ۱۰ شب بخورم

من ماه پنج افدامم شما چی؟

البته من خوندم دوفاستون برای منظم شدن سیکله استروژن بدن رو میبره بالا و کاری به تخمک گذاری نداره

برای تحریک تخمک گذاری قرصای دیگه هست مثل کلومیفن و  لتروزول که دکتر بهم نداده 

ما اول پریودامون منظم بشه 

شما ماه چندم اقدامی؟

لیلاجون دکتر به منم داده این ماه باید ۱۴ سیکل به مدت ۱۰ شب بخورم من ماه پنج افدامم شما چی؟ البته م ...

سلام عزیزم منم 8 ماهه اقدامم پریودامم منظمه من تازه پر تموم شده بود که دوباره خونریزی کردم رفتم سونو گفتن کیستت ترکیده و یه کیستم نشون داد تو سونوم، دکتر نشون دادم گفت ضد بارداری نخور بجاش دوفاستون و قرص تیرویید بخور اگه تا سه ماه حامله نشدی بازم بیا چون من تیروییدم خیلی کم کاره 

ایشالا حل بشه و هردومون بارداربشیم عزیزم

فقط من میگم چون ایندفه خونریزی داشتم شاید پریود نشم اون موقع چیکار کنم قرصارو چجوری بخورم اگه پریود نشدم، از دکترمم یادم رفت بپرسم