2777
2789

اخی چه خوب من که برعکس ارزومه نبینمش

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی چه خوب من که برعکس ارزومه نبینمش

خخخ چرا آخه

شوهر که خوبه

بداخلاق میشه عصبی میشه و...ولی یبار که نازت کنه همشو یادت میره

فقط خیانت نکنه همین! 

بهش گفتم اگه بیفتی زندانم ولت نمیکنم فقط خیانت نکن که اگه بکنی بلایی سرت میازم نفهمی از کجا خوردی

جوری ولت کنم نفهنی کی رفتم

ناراحت شد گفت بابا این حرفا چیه🤪

خخخ چرا آخه شوهر که خوبه بداخلاق میشه عصبی میشه و...ولی یبار که نازت کنه همشو یادت میره ...

هر کاری بکنه فقط خیانت نکنه؟

فک میکنی شوهرت حتما ادم خوبیه خدارو شکر

وگرنه ادمی که بد دهن باشه وقتی برا خونوادش نذاره .تمام فشار های بیرون بیاد سر زنش خالی کنه دهن بین باشه ارزش زندگی نداره

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

کمبود محبت داری.

نه عززیزم کمبود چرا 

خدارو شکر از زندگیش راضیه اینجور میگه

اسی تاپیکت ترکید اینجا جوابتو می دم

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

اگه ممکن بود اصلا متوجه نشه هم ، شما بهش تلقین کردی ک‌حتما گشاد می شه . حالا نشه ایشون مدام فکر می کنه هست . بهش بگو تحقیق کردم واسه ده درصد خانماست اونم تو رده سنی ک‌ خودت نیستی . فعلا بپیچونش ، حالا تا بعد خودش بفهمه‌.

اما دوستم زایمان طبیعی داشت می گفت خودم ب دکتر و‌پرستارا اکید سفارش کردم تنگ و‌ مححححکم بخیه بزنن ، اونقدر ک هر بار می نشستم فکر می کردم الآن بخیه ها پاره می شه اما نشد . و واسش از روز اول هم تنگ تر شده بود .

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

فردا با ذوق بگو زنگ دکتر زدم گفته جوری بخیه می زنم ک از روز اولش هم بهتر بشه

اگه ممکن بود اصلا متوجه نشه هم ، شما بهش تلقین کردی ک‌حتما گشاد می شه . حالا نشه ایشون مدام فکر می ک ...

یعنی بگم واقعا انجام میدن؟ 

اینا چشون بود تاپیک منو ترکوندن جای اینکه راهکاری چیزی بگن

یعنی بگم واقعا انجام میدن؟  اینا چشون بود تاپیک منو ترکوندن جای اینکه راهکاری چیزی بگن

اینجور تاپیکا کلا می ترکن . من خودم تجربه ندارم اما واسه دوستم ک قبول کرده بودن . هی گفته بود بیشتر بخیه بزنین‌و... . و واقعا بهتر شده بود .