2777
2789
عنوان

مشهدیا لطفا بیایید

57 بازدید | 11 پست

سلام دوستان، یه درخواستی ازتون داشتم عزیزان تو اولین فرصت که رفتید برا زیارت، سلام منم رو به آقا برسونید و از طرف من بگید آقا پس کی نوبت من میرسه بگید آقا ۱۳ سال انتظار و دعا کم نیست!! بگید این همه یهودی و مسلمان و غیرمسلمان... از بزرگیتون میگن تعریف میکنن که چطور حاجتشون رو دادید، پس من چی!؟!؟ چه خبطی از من سر زده!!!؟؟؟ .....

مشهدیم گلم

ازتو خبطی سر نزده هنوز قسمتت نشده انشاءالله به وقتش

ناامید نباش

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۳ سال صدا زدن!؟!؟؟ دیگه میخوام چیکار

خدا صلاح بنده هاشو میخواد 

حتما یه حکمتی داشته

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
دیگه ناییی برام نمونده، تو همین چن سال هی گفتم مصلحت نبوده..... ولی تا کی، منم آدمم، حس دارم....

عزیزم انشاءالله که به حاجتت میرسی 

هرچی خیره همون بشه انشاءالله برات

عزیزم انشاءالله که به حاجتت میرسی  هرچی خیره همون بشه انشاءالله برات

همیشه دلم خوش بود امام رضا هوامو داره، گاهی تو خواب حرمش رو میدیدم و میرفتم زیارتش، اما چن وقتیه اینم ازم سلب شده، حال و روزم مثل یه بادکنکی میمونه که نخش دست هیچکسی نیست و باد با خودش اینور اونور میبره

همیشه دلم خوش بود امام رضا هوامو داره، گاهی تو خواب حرمش رو میدیدم و میرفتم زیارتش، اما چن وقتیه این ...

این دفعه از خوده خدا بخواه که حاجته تو بده بدون هیج

واسطه ای فقط از خودش از وجود پاکش بخواه ازته قلبت

باهاش حرف بزن نماز شب بخون وجودشه توقلبت حس میکنی متمئن باش که جواب میگیری❤

همیشه دلم خوش بود امام رضا هوامو داره، گاهی تو خواب حرمش رو میدیدم و میرفتم زیارتش، اما چن وقتیه این ...

اگه لایق باشم برات دعا میکنم گلم خدا خودش همه ی مارو

حاجت روا کنه انشاءالله

این دفعه از خوده خدا بخواه که حاجته تو بده بدون هیج واسطه ای فقط از خودش از وجود پاکش بخواه ازته قل ...

باور کن دیگه خسته شدم، نماز میخونم و از خودش میخوام‌همیشه از خود خدا خواستم اما گاهی میگم جواب من رو که نمیدی پس جان امام رضا....

باور کن دیگه خسته شدم، نماز میخونم و از خودش میخوام‌همیشه از خود خدا خواستم اما گاهی میگم جواب من رو ...

انشاءالله بالاخره نتیجشو میبینی شک نکن