2777
2789
عزیزم میگن که شیر مادر آنتی بادی داره و نگران بچت نباش... ان شا الله که ایمن باشه از این بیماری... م ...

بچه شیر میدادی کرونا داشتی؟بعد مدام میرفتی حموم؟دارم میمیرم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سازمان بهداشت جهانی گف اگه مادری کرونا گرف ایراد نداره به بچه شیر بده چون از شیر منتقل نمیشه حتی ...

شیرا میدونم عرقا میگم من خیلی تو عرق مینشستم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
گفتم که خیلی سخت نگیر

توکل به خدا...یه حموم رفتم الان غسل کنم پریود بودم اصلا یادم رفت اومد بیرون از بس وایتکس زدم دارم خفه میشم....بچه ها ما به خدا سپردم

بچه شیر میدادی کرونا داشتی؟بعد مدام میرفتی حموم؟دارم میمیرم

نه دخترم جلوتر از من یه سرماخوردگی کوچولو داشت و بعد من مریض شدم و بویاییم و که از دست دادم فهمیدم کرونا بود... اول ماسک گذاشتم ولی دخترم نمیذاشت رو صورتم بمونه... تو خونه قرنطینه بودیم و خودم کارای دخترم و میکردم... فقط تند تند دستم میشستم... همین

این نیز بگذرد.....
نه دخترم جلوتر از من یه سرماخوردگی کوچولو داشت و بعد من مریض شدم و بویاییم و که از دست دادم فهمیدم ک ...

شیر خودتا میخورد بچت

اره دیگه شیر خودم و دادم... نگران نباش... استرس به خودت نده...تو رعایت کن ان شاء الله که بچت منتقل ن ...

اخه میگن از راه عرق...نگه میشه ادم عرق نکنه یا هر نیم ساعت بره حموم...