miss_khosravi مدیر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 471 عنوان پایین اوردن تب کرونا | مشاهده متن کامل بحث + 10895 بازدید | 26 پست راه حل بدید 1399/08/14 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 عزیزم میگن که شیر مادر آنتی بادی داره و نگران بچت نباش... ان شا الله که ایمن باشه از این بیماری... م ... بچه شیر میدادی کرونا داشتی؟بعد مدام میرفتی حموم؟دارم میمیرم تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
۱۳۷۰ااالللل عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 979 دارو خاصی کرونا نداره... همش تکراریه😓ممنون خوبیش اینه که بعدش بدنت به این ویروس مقاوم میشه و ویروس رو نمیگیری
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 نه سازمان بهداشت جهانی گف اگه مادری کرونا گرف ایراد نداره به بچه شیر بده چون از شیر منتقل نمیشه حتی ... شیرا میدونم عرقا میگم من خیلی تو عرق مینشستم تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
آرزوووو عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 1463 دارو خاصی کرونا نداره... همش تکراریه😓ممنون برا تب پیاز و نصف کن با سرکه بشور... بزار کف پاش... میتونی یه جوراب و با اب ولرم نم دار کن و بپوشه و پیاز بزار تو جوراب این نیز بگذرد.....
۱۳۷۰ااالللل عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 979 شیرا میدونم عرقا میگم من خیلی تو عرق مینشستم گفتم که خیلی سخت نگیر
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 گفتم که خیلی سخت نگیر توکل به خدا...یه حموم رفتم الان غسل کنم پریود بودم اصلا یادم رفت اومد بیرون از بس وایتکس زدم دارم خفه میشم....بچه ها ما به خدا سپردم تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
۱۳۷۰ااالللل عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 979 توکل به خدا...یه حموم رفتم الان غسل کنم پریود بودم اصلا یادم رفت اومد بیرون از بس وایتکس زدم دارم خف ... اون وایتکس بدتره
آرزوووو عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 1463 بچه شیر میدادی کرونا داشتی؟بعد مدام میرفتی حموم؟دارم میمیرم نه دخترم جلوتر از من یه سرماخوردگی کوچولو داشت و بعد من مریض شدم و بویاییم و که از دست دادم فهمیدم کرونا بود... اول ماسک گذاشتم ولی دخترم نمیذاشت رو صورتم بمونه... تو خونه قرنطینه بودیم و خودم کارای دخترم و میکردم... فقط تند تند دستم میشستم... همین این نیز بگذرد.....
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 نه دخترم جلوتر از من یه سرماخوردگی کوچولو داشت و بعد من مریض شدم و بویاییم و که از دست دادم فهمیدم ک ... شیر خودتا میخورد بچت تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
آرزوووو عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 1463 شیر خودتا میخورد بچت اره دیگه شیر خودم و دادم... نگران نباش... استرس به خودت نده...تو رعایت کن ان شاء الله که بچت منتقل نمیشه این نیز بگذرد.....
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 اره دیگه شیر خودم و دادم... نگران نباش... استرس به خودت نده...تو رعایت کن ان شاء الله که بچت منتقل ن ... اخه میگن از راه عرق...نگه میشه ادم عرق نکنه یا هر نیم ساعت بره حموم... تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍