الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها کرونا از طریق بدنم منتقل میشه من بچه شیر میدم دوتا ماسک میزدم ودستامم الکل ولی خوب نمیدونستم با عرق منتقل میشه لباساما عوض میکردم ولی به هر حال سینه هام عرق میکردا بچه میخورده
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
بچه ها کرونا از طریق بدنم منتقل میشه من بچه شیر میدم دوتا ماسک میزدم ودستامم الکل ولی خ ...
واقعیت اینه که قبل از اینکه علایم نشون بدی هم ناقل بودی ویه بند تو صورت بچه نفس کشیدی پس مطمئنا منتقل شده ولی بچه ها خیلی خفیف میگیرن دیگه انقدر به خودت سخت نگیر همون ماسک بزن و دستهات رو بشور
خوب این همه که بهم مک زده کرونا جمع نشده باشه تو بدنش یه طور بشه
نه سازمان بهداشت جهانی گف اگه مادری کرونا گرف ایراد نداره به بچه شیر بده چون از شیر منتقل نمیشه حتی میگن شیر مادر مواد مغذی داره که بدن بچه رو مقابل کرونا مقاوم میکنه