2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 51 پست

من از استرس آینده پسرم شبها خوابم نمیبره

محاله اسم دومی رو بیارم اونم با این وضعیت که نمیدونیم فردا مملکت چی میشه

اگه امکان مهاجرت دارید برید و اونور بیارید

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
همه ی عشق توجه‌رفاه مالی و محبتتو به یکی بده نه دوتا بچه د‌وم‌هووی بچه اوله چون الان بچت مالک قلب ت ...

تجربه ثابت کر ه برا بچه برعکسه .هرچی میخوای صفات بدش و خصوصیات اخلاقیش بهتر بشه تو چندتا بودن بهتر مدیریت میشه .تک خواه و خود خواهی هاش و اینکه فقط خودشو بخواد تو دنیا کمتر میشه با ورود بچه دوم.البته حسادتها باید کنترل بشه با رفتار درست پدر مادر

اون همسره ک یکی بودنش کافیه برا اقایون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم دلم‌یه خواهر یا بردار واسه پسرم میخاد .اما مملکت ما رو ز به روز داغونتره هراس افتاده ب دلم&nbs ...

عزیزه دلم کسی از فردای مملکت خبر نداره حواست به فردای زندگیت باشه که پسرت تنهاست . به نظر من داشتن خواهر و برادر نعمته بزرگیه . منم یه دختر دارم اما متاسفانه دیگه خدا بهم بچه نداد اگه میداد شک نکن تا الان حتما سومی رو هم داشتم 

ممنون عزیزم پیش خواهرمه 

من دوستم و شوهرش پزشکن خانومه بارداره اسفند زایمانشه نترس 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
همه ی عشق توجه‌رفاه مالی و محبتتو به یکی بده نه دوتا بچه د‌وم‌هووی بچه اوله چون الان بچت مالک قلب ت ...

وا این چه ذهنیتیه که دارین شاید تو بچگی باشه اما تو بزرگسالی حسرت بقیه رو میخوره که آبجی و داداش دارن اما این نداره

پسرمم خیلی حساسه ازهمسن خیلی میترسم 

ببین من اشتباه کردم زودتر نیاوردم اولا حوصله ام بیشتر بود بعد هم فاصله سنی کمتر بهتره. من کارمند بانکم هی گفتم شعبه نیرو نداریم باردار بشم فشار بهم میاد گذاشتم تا شعبه ام عوض شد الان پسرم کلاس اول و دخترم ۷ ماهه است خیلی سخته وقتم بیشتر برای پسرمه که ۳ ساعت سر کلاس مجازی بشینم و بعد هم بالا سرش باشم تا مشق بنویسه اگه قصد داری بنظرم یا قبل کلاس اول بیار یا بعدش!

به نظرم الان زوده بزار پسرت که رفت مدرسه کلاس دوم و اینا که بود بیار چون الان خیلی وابسته اس و اذیتت میکنه و ممکنه لجباز بشه ولی اون موقع مستقل تره

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔

بچه رو پیش کی میزاری میری سر کار

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن