2777
2789
ابگوشت. کاش یه بیماری میومد دیگه این معده ایقد گشنش نشه.لامصب هر چی میکشیم از این شکمه.همش گشنشه.چا ...

عزیزم نگو خدا کنه هیچ بیماری نیاد ایناییم هست نابود شه ...کاش یه وعده میخوردیم  ولی لذت غذا خوردن چی

منتظر روزای بهترم ✌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا خدا نابود کنه باعث و بانی رو دیگه اخه روغن چیه

بد اوضاعی شده..تو عمرم یه همچین سال بدی نداشتم،عید که بابام یهویی فوت کرد،بعد استرس کرونا داغونمون کرده،این گرونی هم که قوز بالا قوز..

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
ابگوشت. کاش یه بیماری میومد دیگه این معده ایقد گشنش نشه.لامصب هر چی میکشیم از این شکمه.همش گشنشه.چا ...

مریضی که نه ولی ای کاش واقعا غذا یه وعده بود چیه بابا نصف عمر من به چی بپزم گذشت

عزیزم نگو خدا کنه هیچ بیماری نیاد ایناییم هست نابود شه ...کاش یه وعده میخوردیم    ولی لذت ...

کلا لذتشو برمیداشت.یا مثلا هفته ای یه بار.والا پول مواد غذایی رو جمع کنی میشه باهاش خونه خرید.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
درد و بلا خواهرشوهرت بخوره تو سر خانواده شوهر من.

😂😂😂من ده روز کرونا دارم دوروز شوهرم انواع غذا های بد مزه رو درس کرد بقیشو خانواده شوهرم فرستادن

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤