2777
2789

سلام خانما من وارد سیکل ای وی شدم دارو مصرف کردم ولی امروز 8 پریودمه و هیچ فولیکولی نداشتم

کسی بوده سونو بگه فولیکول نداری اون ماه باردار شده باشه؟؟

توروخدا اگه میدونید دل گرمم کنید😔

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
فولیکول بالای ۱۸ تا ۲۴ متاسب باروریه بعد اینکه روز ۸ حداقل تخمکاتون باید سایز ۱۰ یا ۱۱ میشد.یعنی هیچ ...

بله هیچ تخمکی دیده نشد اندومتریوز دارم گفت کیستات معلومه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی سیکل میکرو هستین با مصرف دارو هیچ تخمکی نداشتین یااینکه الان سونو دادین که اوضاع برسی کنین بعد و ...

نه عزیزم وارد سیکل شدم از سوم پریود تا هفتم امپول سینال اف دور ناف و hmg زدم

میشه عکس سونو رو واضح بذاری

عزیزم برگه سونو بهم نداد یعنی چنان حالم بد بود و گریه کردم منتظر برگش نموندم و بیرون اومدم

عزیزم برگه سونو بهم نداد یعنی چنان حالم بد بود و گریه کردم منتظر برگش نموندم و بیرون اومدم

بامصرف اینهمه امپول بعید میدونم فولیکولی ساخته نشده باسه حتمادسایزشون کوچیک‌بوده.شما طبیعی اقدامتو بکن باردارشدی که فوها باردارنشدی ماه بعد پزشک و داروهاتو عوض کن

بامصرف اینهمه امپول بعید میدونم فولیکولی ساخته نشده باسه حتمادسایزشون کوچیک‌بوده.شما طبیعی اقدامتو ب ...

عزیزم کسی بوده که با اندومتریوز طبیعی باردار شده باشه؟؟؟امکان تا چهارده پریودم تخمکا بزرگ شن و ازاد بشن؟؟

انساله ازجد پسرام میخام که حاجت روا بشی پسرم توشکمم‌تکون خورد واست دعا میکنم

خیلی ممنونم خدا حافظ و نگهدار پسراته گلم