2821
2789
عنوان

واقعا راست میگن...

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 44 پست

از وقتی روغن کمیاب شد لیوان لیوان پای گاز سر میکشم😂😂😂

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این گرونی وحشتناک باید همه گیاهخوار بشیم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
منو بگو هرسال عسل طبیعی میگیریم اصلالب نمیزدم،حالا امسال ک خیلی گرون شده صبح به صبح باید جلو دستم با ...

عسل طبیعی 450 🤪🤪

ولی من شنیده بودم 700 تا 1 میلیون تومن مطمئنی طبیعی 

پس این عسلایی ک من میخورم شکری بیش نیست 😂🤗

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

توروحت        

😅 صلوات😉

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عسل طبیعی 450 🤪🤪 ولی من شنیده بودم 700 تا 1 میلیون تومن مطمئنی طبیعی  پس این عسلایی ک من می ...

آره عزیزم طبیعی البته ما چون خودمون باغ داریم و رو درختای خودمون هستن این قیمت میخریم ولی اگه بخوان برا شهرای دیگه بفرستیم همون قیمت ک گفتی هستش

گیاهخواری بهترین کاریه که تو عمرم کردم... حداقلش اینه بفکر گرون شدن گوشت نیستم😐🤣🤣

والا میوه و سبزیجات و برنج و اینا اوضاعش از بازار گوشت خرابتر

آره عزیزم طبیعی البته ما چون خودمون باغ داریم و رو درختای خودمون هستن این قیمت میخریم ولی اگه بخوان ...

اها طکعش خیلی فرق میکن با اون عسل کارخونه ای ها؟ 

عزیزم    

❤️❤️❤️😘

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز