2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون عکسی که از جلو گرفتید با فییلتره نمیتونم نظر بدم اما اون عکس نیم رختون با فیلر اوکی میشه من نیاز ...

جفتشم با دوربین جلو گوشی گرفتم ولی اولیه بهتر شده انگار

تو همونی که تو دیروزم دنبالش همیشه میگشتم❤
این دقیقا بینیه منه. چ از روبرو چ نیم رخ. فقط من حس میکنم از روبرو یکم سر بینیم گردتره. آخ ک چقدر دو ...

دکترتو با دقت انتخاب کن عزیزم منم خیلی گشتم

من کلا با جراحی بینی مخالفم 😊اگه میخوای جراحی کنی هم تو این شرایط حاد کرونا بیخیال شو 

۶ ماه تو صف انتظار بودم🤣 پارسالم سر یه مسئله ای کنسل شد . اینبار نمیشه ازش گذشت عشقم .

ولی تو بیمارستان نیس عملم

دکترتو با دقت انتخاب کن عزیزم منم خیلی گشتم

خیلی دارم میگردم. بهترین دکتر رو هم میبینم تو بعضی افراد ی جایی گند زده. انگار عمل بینی شانسی شده. معمولا آدم هایی ک حساس هم هستن عملشون اونجوری ک میخواد نمیشه. اما کسی ک نمی ترسه و دلو میزنه ب دریا خوب پیش میره