2789
عنوان

هماتوم ۳ سی سی

2272 بازدید | 26 پست

سلام خانما من خیلی نگرانم هماتوم دارم الان تو هفته ۱۰ هستم تقریبا چند روزی یبار لک میبینم خیلی ناراحتم یبارم سقط داشتم لطفا اگه اطلاعاتی دارین بهم دلگرمی بدین حجمش تو سنو نوشته بود ۳ سی سی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نترس فقط استراحت مطلق  ومایعات زیاد پرتقال و... شیاف و آمپول هم استفاده کن برنامه نینی پلاس رو نصب کن برو گروه هماتوم دارا تا راهنماییت کنن

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
منم داشتم حالا شنبه میخوام برم ببینم حل شده یا نه منم یه سقط داشتم شما چرا سقط کردین

من سقطم بخاطر پارگی کیسه اب تو ۱۶ هفته بودش حالا الانم که باردارم هماتوم دارم مال شما حجمش چقدر بوده لک داشتی شمام؟

عزیزم من از اول بارداری لک و خونریزی دارم

هماتومم هم‌زود جذب شد ولی هنوز لکه بینی دارم 

نگران نباش فقط استراحت کن و به خودت حسابی برس

سنگین بلند نکن بخواب پاهات رو بالاتر از بدنت قرار بده خیلی زود حل میشه

عزیزم من از اول بارداری لک و خونریزی دارم هماتومم هم‌زود جذب شد ولی هنوز لکه بینی دارم  نگران ...

واقعا ؟خدا از دهنت بشنوه ایشالا بچم بمونه شما هماتومت اندازش چقدر بودش

من سقطم بخاطر پارگی کیسه اب تو ۱۶ هفته بودش حالا الانم که باردارم هماتوم دارم مال شما حجمش چقدر بوده ...

من بله یه هفته لک داشتم که شباف و با قرص مصرف میکنم

۱۶mmهست

اگه خوبی هایت را فراموش کردن تو خوب بودنت را فراموش نکن  
من سقطم بخاطر پارگی کیسه اب تو ۱۶ هفته بودش حالا الانم که باردارم هماتوم دارم مال شما حجمش چقدر بوده ...

علت پارگی کیسه ابت چی بود؟؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
عزیزم من از اول بارداری لک و خونریزی دارم هماتومم هم‌زود جذب شد ولی هنوز لکه بینی دارم  نگران ...

بنظرت مال من بزرگه؟ حجمش ۳ سی سی و اندازش انگار ۴ سانته