2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسنوا

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
اره راست میگی منم واسه جهیزیم میخواستم بخرم همه همینو گفتن منم اسنوا خریدم ولی همون ماه اول زدم خرا ...

والا یکی از اقوام توی کار همسن چیزاس میگه کلا کارخونه ال جی و سامسونگ کلا تعطیل شده ! هیچ کدوم از وسایل اصل نیستن

.

اگه لباسشویی میخای بخری الجی موتورش دایرکت درایوه و خوبه ولی گرونه همردیف الجی تو ایرانیا با قیمت مناسب فقط لباسشوییای دوو و اسنوا موتورشون دایرکت درایوه اونم فقط بعضی مدلاش از 8 کیلو به بالا باقی ایرانیا موتوراشون تسمه ایه من خودم قصد دارم اسنوا بخرم طبق تحقیقاتی که کردم ب این نتیجه رسیدم لباسشویی بوش و سامسونگ هم خوبن ولی قیمتش خیلی بالاس الان

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
والا یکی از اقوام توی کار همسن چیزاس میگه کلا کارخونه ال جی و سامسونگ کلا تعطیل شده ! هیچ کدوم از وس ...

اره راست میگه.... الان دیگه الجی و سامسونگ گارانتی هم ندارم جاریم سامسونگ خرید گارانتیشو امضا نکردن الان مشکل پیدا کرده هیچ جا تعمير نمیکنن..... ولی من با این حال که خودم لباسشویی رو خراب کرده بودم شرکت استوا خودش هزینه شو داد

من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏