2821
2789
عنوان

اقدام بعد از سقط

155 بازدید | 13 پست

سلام. کسی میدونه بعد از تزریق متوترکسات کی میشه دوباره اقدام کرد؟ دکتر تا ۳ ماه بهم قرص جبوگیری داده و مولتی ویتامین.گفته دی بیا پیشم

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره سه دوره پریود ک رد شد اقدام کن ولی زودتر نکن ک عوارض دارو از بدنت بره لکه بینی داشتی ؟

لکه بینی و درد پهلو داشتم که رفتم دکتر بتا هم بالا پایین میشد. با اولین اقدامم باردار شده بودم بدون دارو

لکه بینی و درد پهلو داشتم که رفتم دکتر بتا هم بالا پایین میشد. با اولین اقدامم باردار شده بودم بدون ...

منم عین شما شدم بارداری اولم رو بعد هشت ماه دوباره باردار شدم ک خداروشکر داخل رحم بود 

ولی قبلش عکس رنگی گرفتم و شوهرمم آزمایش داد 

🌷
منم عین شما شدم بارداری اولم رو بعد هشت ماه دوباره باردار شدم ک خداروشکر داخل رحم بود  ولی قبل ...

لوله باز بود تو عکس؟ چقدر طول کشید دفع بشه؟

دو ماه طول کشید آره لوله ام باز بود خودم مشکل نداشتم شوهرم اسپرمش ضعیف بود تحرک اسپرمش پایین بود دکت ...

واسه من ۲ روز بعد امپول دفع شد کلا بارداریم و تموم شدنش ۱ ماه طول کشید

دو ماه طول کشید آره لوله ام باز بود خودم مشکل نداشتم شوهرم اسپرمش ضعیف بود تحرک اسپرمش پایین بود دکت ...

۲۶ شهریور بود بارداریم تا ۳ مهر هم بتام با امپول شد ۲۱