2777
2789

برای اولین بار ناهار سوپ + ساندویچ الویه و مخلفاتش 

اخه شوهرم اینارو ناهار قبول نداره میگه واسه شام خوبه 😕

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
گفتن امروز خبرش میاد که چیشد بالاخره من چیزی نشنیدم

ترامپ خبرش میاد؟!😂😂

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم

لپه رو میپزم له میکنم با پیاز رنده شده گوشت چرخ شده مخلوط میکنم گشنیز میزنم هم تازه میشه هم خشک من خشک میریزم ی تخم مرغ میزنم

فلفل سیاه و زردچوبه و پودر تخم گشنیز و نمک میزنم خوب ورز میدم مثل کتکت سرخ میکنم البته سایزش یخورده کوچیکتر از کتلت باشه

بعد اینکه سرخ شد تو تابه ی پیاز کوچولو تفت میدم ی قاشق سبزی خشک و پودر گشنیز و نمک فلفل توش تفت میدم گرد لیمو هم میزنم بعد ی لیوان اب میریزم بعد کبابا رو توش میچینم دو سه تا لیمو عمانی هم میندازم میذارم میپزه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ماست ک خوبه واس سرماخوردگی

ماست ب سرماخوردگیم نمیاد گلوم داغون میشه😑😤

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
دلم خیلی سوخت گفتم پرستار مملکت نون خشک بایدبخوره اخه😂😂

😂😂😂از حرصم گفتم اخه من دمی دوست ندارم برام با نون خشک فرق نداره😂😂

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
نه من ریلکسم استرس ندارم😆

منم الان فقط  تمام فکرم مشغوله شب شام چی بذارم الان😂😂😂

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

امام کی میاد حالا؟😅🤣

امام اومده منو با خودش ببره😭

دارم قبض روح میشم😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....