2777
2789
عنوان

باردارا و اونایی بچه دار هستن یه دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 103 پست
اره خب مامانم ميگه اين ريزه ميزه ها زودتر تپل ميشن ولى خب من اصلا از بچه ريز ميترسم همش ميترسم دور ا ...

من 2800دنیا اومدم خیلی لاغر مردنی

ولی انقد تپل وناز شدم زود 

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
اى واى بنظرت بچه هامون چند كيلو بدنيا ميان با اين حساب؟😢 من امروز ٢٩ هفته تموم و وارد ٣٠ هفته شدم

من ۱۳ هفتم 

هر چی هم پیش میرم بدتر میشم

تابوی غذا بهم میخوره حالم بد میشه

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هفته ۲۷ام.تا الان ک نشستم.همونجوری ک خابیدم صاف میشم بعد میپیچم این سمتی من نمیدونستم ک باید بشینم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
آره بعدش شیطون شدم. البته اذیت نمیکردما. مامانم اولش حرص میخوزده این کوچولوعه میگه حتی گریه هم نمیکر ...

واى دقيقا اين ريزه ميزه ها حتى صداشونم بالا نمياد يادمه خواهرم زايمان كرده بود بچش٢٧٠٠ بود ما تو اتاق نشسته بوديم اون اول اتاق گريه ميكرد ما نميفهميديم😂😂يدفعه ديديم يه صدايى مثل بچه گربه مياد وقتى رفتيم نگاه كرديمش خودشو كشته بود از گريه😂😂😂😂😂

اتفاقا ورزشکار بودم  چهارتا پک هم داشتم 😂 شکمم تقریبا سفت بود البته خودم و شوهرم شکمو میبنیم ...

شمام مثل من شدی نگران نباش اگه عضلات شکمت قوی بود انقدر زود برمیگرده سرجاش که خودت سورپرایز میشی من هنوز وزن و دور کمر قبل دوتا بارداریمو دارم

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
مهم سلامتیه نینی 

خب آخه من کلی ورزش کرده بودم رژیم گرفته بودم فکر کن از 73خودمو رسونده بود 59😣انقدر خوش اندام شده بووودم گفتن خیلی لاغر کردی رژیمو ول کردم شدم 63

بعدشم حامله 

سه ماه اول نیم کیلو بالا بردم از وقتی مولیتی ویتا مین میخورم هی اشتهام میره بالا همش گشنمه واسه همین وزنم میره بالا وگرنه نرمال میرفتم بالا

میترسم بعد زایمان یه عالمه چربی بمونه و من

من ۱۳ هفتم  هر چی هم پیش میرم بدتر میشم تابوی غذا بهم میخوره حالم بد میشه

اوووه هنوز زوده واسه خوردن 

شمام مثل من شدی نگران نباش اگه عضلات شکمت قوی بود انقدر زود برمیگرده سرجاش که خودت سورپرایز میشی من ...

آره بابا قوی بود خیلی وقته ورزش میکنم 

ینی قشنگ با وزن 60کیلو شکمم تخت بود😐پهلو هم نداشتم خوشتیپ بودم

انشالله که برگرده تا الان که اوایل ماه پنجم هستم با خوردن مولتی ویتا مین 6کیلو بالا بردم یه سره گشنمه همش میخورمااااا

میترسم هشتاد کیلو بشم😂

قبل بارداری 63بودم الان69