2777
2789
عنوان

سفید شن پوست بدن

477 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ،از لحاظ تغذیه و خوراکی اطلاعات دارین که چه خوراکی هایی و رژیم غذایی باعث سفید شدن ، نرم شدن و روشن شدن پوست میشه؟

من پوستم گندمیه ولی دوست دارم بدنم کاملا سفید بشه -برای کرم و ماسک هم ن حوصله دارم ن وقت دارم چون شاغلم در ضمن پوستم خیلیم خشکه،گاهی اوقات روغن ولوسیون میزنم.اما بازم خشکه   

نعمت هایتان را بشمارید :)))))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستی که ژنتیکی گندمیه رو میخوای سفید کنی؟ 

برای خشکی پوستت میتونی آبرسان و نرم کننده استفاده کنی

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

ببخشید گلم ی سوال واجب دارم میشه از کرج رفت تهران توروخدا ج بدین

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

ببینید اگر قرار باشه همه سفید باشن که واقعا نمیشه که زیبایی در تفاوت ها است

ولی برای خشکی پوست آبرسان و مرطوب کننده استفاده کنید و میوه و سبزیجات هم زیاد بخورید

من گمان میکنم که همیشه ذره ای دیوانگی برای خلق سرنوشتت لازم است #مارگارت_ یورسنار                              تو فکر می‌کنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی.                               🎶🎤🏃🏻‍♀️ 
فک نکنم راهی باشه که پوست سفید شه چارش اینه که همینی که هستی و دوس داشته باشی ولی یه بسته سفید آب ...

چرابنظرم ازلحاظ تغذیه میشه پوستو کاملا سرحال و زنده کرد-تو گوگلم سرچ کردم موادغذایی زیادی روپیشنهاد کرده بودن-ولی میخام ببینم  کسی تجربه کرده یا دیده که با تغذیه خاصی نتیجه گرفته باشه

پوستی که ژنتیکی گندمیه رو میخوای سفید کنی؟  برای خشکی پوستت میتونی آبرسان و نرم کننده استفاده ...

اره عزیزم-ن اینک صدرصد تغییررنگ پوست بدم- ولی میشه با تغذیه چنددرجه ای روشن و شفاف کرد

ببینید اگر قرار باشه همه سفید باشن که واقعا نمیشه که زیبایی در تفاوت ها است ولی برای خشکی پوست آبرس ...

موافقم گلم-ولی حس میکنم پوستم یکم خشک و بی روحه-دوست دارم شفاف تر و لطیف شه

موافقم گلم-ولی حس میکنم پوستم یکم خشک و بی روحه-دوست دارم شفاف تر و لطیف شه

خب چاره اش همون مرطوب کننده هست مرطوب کننده های کامان خب هستند 

بعد میکرو درم هم خیلی خوبه بهتره چند جلسه برید یا حتی یه جلسه هم شده برید چون تاثیر داره و باعث تشدید جریان خون در پوست میشه و شفافیت پوست بیشتر میشه کلا یکی از دلایل بی روح بودن پوست عدم جریان مناسب خون هست

من گمان میکنم که همیشه ذره ای دیوانگی برای خلق سرنوشتت لازم است #مارگارت_ یورسنار                              تو فکر می‌کنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی.                               🎶🎤🏃🏻‍♀️ 
اره عزیزم-ن اینک صدرصد تغییررنگ پوست بدم- ولی میشه با تغذیه چنددرجه ای روشن و شفاف کرد

حتما پوستت کدر شده اونو میتونی حل کنی 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐