2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم برات بنویسم دیدم خودمم فقط میگم غم اخرتون باشه  

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
منتو همچین موقعیت هایی هول میشم الانم پرسیدم تا از قبل تمرین کنم بعد زنگ بزنم 😂😂😂

من هول نشدم اصلا عقلم تااینجا قدداد اون موقع😂

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
خب عزیزم تا حالا به کسی تسلیت نگفتم

مثلا :

سلام مریم جان خوبی عزیزم ؟ تسلیت میگم خدا بیامرزه روحشون شاد . خیلی ناراحت شدم . بقای عمر بازماندگان باشه .شرمندتم  عزیزم ایکاش کرونا نبود حضوری خدمت میرسیدیم حداقل کنارت بودم و وووووو

اخرشم خداحافظی و سلام برسونین  تمام

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
منتو همچین موقعیت هایی هول میشم الانم پرسیدم تا از قبل تمرین کنم بعد زنگ بزنم 😂😂😂

بگو سلام عزیزم تسلیت میگم روحشون شاد باشه شما عزیزانش زنده باشین 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
زنگ بزن بگو به کلیه چپت که مرد همه میمیرن

در مورد عزیزان بقیه اینجوری حرف نزنین تو رو خدا 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
دقیقا اسمشم مریمه  مرسی عزیزم

😁🙏

خواهش میکنم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
😕😕خیلی کارش اشتباه بوده

شبه مهمونی خونه پدر شوهرم بودیم میخاستن سفره رو پهن کنن زنگم زدن خبر فوت بابابزرگمو دادن من گریه افتادم مادر شوهر و خواهرشوهرمم گریه شون گرفت من پاشدم که برم همم داشتن بهم تسلیت میگفتن بعد یهو جاریم گفت برم غذا رو بکشم سر سفره یه کلمه هم به من حرف نزد

چن روز پیش پدر بزرگ و عموش با هم فوت کردن منم با اینکه اهل تلافی نیستم ولی اصن دلم راضی نشد حتی یه پیامش بدم تسلیت بگم

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤