2777
2789

یعنی داری زایمان‌میکنی؟؟؟

اگه وقتشه استرس نگیر دوش اب گرمتو بگیر قشنگ مکمرتو زیر اب گرم ماساز بده روی اون توپ‌ بزرگا اگه داری یکم‌بالا پایین بکن تو خونه مرتب راه برو دردات که خیلی نزدیک بهم شد برو بیمارستان یا اگه کیسه ابت پاره شد الکی زود نرو اذیتت میکنن بیخودی امپول اینا میزنن هرچی بیشتر تو خونه دروشو بکشی راخت تری

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم تبررریکک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال معاینه نیست؟

معمولا بعد از معاینه لک بینی هست ولی نه دیگه خونریزی، اگه شدیده یه سر برو بیمارستان عزیزم لازم باشه خودشون همونجا سونو رو انجام میدن

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
عزیزم اگر خونریزیه باید بری بیمارستان بعد معاینه ترشح خونی میاد نه خونریزی 

ببین یکشنبه کلاس زایمان داشتم دکتره گفت خونریزی رو تو هر ماهی که هستی باید جدی بگیری و سریع بری بیمارستان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

با اجازه ی استارتر 

خانما نمیدونم چرا خیلی فکر و خیال بد میاد تو ذهنم 

همش میگم ممکنه نی نی مو بغل کنم شیرش بدم؟

یا نکنه بچه ام دستگاهی بشه.

نمیدونم چطوری این افکار رو از خودم دور کنم؟

شما هم اینجوری بودین؟

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر
مال معاینه نیست؟

ن معاینه خونریزی نداره احتمالا داری زایمان میکنی پاااااشو

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
ترشح خونی دارم ولی از ترشح بیشتر بود

ببین عزیزم

من خودم سر دخترم بعد معاینه توی ترشحام خون بود یا موکوس خونی داشتم ولی خوتریزی نداشتم

مقدارش رو نگاه گن اگر خونریزی سریع باید بری بیمارستان و صبر نکن

حتی دکترم بعد معاینه گفت اگر خونریزی یا پارگی کیسه اب داشتی بیا بیمارستان الانم که باردارم کلاس زایمان شرکت کردم اونم همینو گفت که اگر خونریزی داشتین سریع برین بیمارستان

چون تو این مواقع زمان خیلی مهم

باز پارگی کیسه اب رو نیازی نیست ادم عجله کنه ولی برای خونریزی باید عجله کنی گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم