2777
2789
عنوان

کرونای گوارشی وسوزش معده

175 بازدید | 18 پست

سلام دوستان شبتون بخیر میکم کسی بوده اطرافیانتون کرونا داشته باشه و سوزش معده؟

مامان بزرگ وبابابزرگم گرفتن حالشون خیلی بده

سوزش معده شدید وبدن درد دارن چی واسشون خوبه؟؟؟؟

سلام تست دادن؟؟دارو دکتربهشون داد؟؟

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به خیر بگذرونه شوهر منم ی دفعه استفراغ کرد دکتر گفته شاید کرونا باشه 

انشالله خدابه هممون رحم کنه چه وضعیت وحشتناکی شده دیگه هیچی لذت نداره تو دنیا😞

فاموتیدین میگن خوبه ویتامین سی بخورن آب هویج

مرسی عزیزم امروز باهاش حرف زدم از شدت سوزش معده هیچی نمیتونن بخورن این هیچی نخوردنه بدتر ادمو ضعیف میکنه خیلی نگرانم🙁

نه هیچ دارویی ندادن فقط گفتن خونه باشین تا حواب تستتون بیاد که اونم اومد ومثبت بودش نه دارویی نه هیچ ...

بهشون فاموتدین20 قبل شام نیم ساعت قبلش ..وصبحم پنتوپرازول40 وبعد نهار ودوساعت قبل خواب شربت مالوژل اس اگه اسهال دارن ندین ولی بنطرم دکترعفونی برن حتما باتوجه ب سنشون

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
بهشون فاموتدین20 قبل شام نیم ساعت قبلش ..وصبحم پنتوپرازول40 وبعد نهار ودوساعت قبل خواب شربت مالوژل ا ...

مرسی عزیزم لطف کردی انقد روحیشونو باختن از دکتر رفتنم میترسن🙁

اگر ریه درگیر بشه حجامت عالی جواب میده فقط باید درست انجام بشه اکثرا خوب انجام نمیدن اگر درست انجام ...

سرفه اینا زیاد ندارن انگار بیشتر گوارششون بهم ریخته،تب و بی حالی و بدن درد

اگر ریه درگیر بشه حجامت عالی جواب میده فقط باید درست انجام بشه اکثرا خوب انجام نمیدن اگر درست انجام ...

من این ماه همش دندونپزشکی بودم اما هربار رفتم پشت بندش اب لیمویطبیعی خوردم و همون مانع ابتلا شد برای درمان هم با عسل خیلی خوبه.

سرفه اینا زیاد ندارن انگار بیشتر گوارششون بهم ریخته،تب و بی حالی و بدن درد

من یکبار گرفتم بی حالی خیلی شدیده فقط عنبرنسار رو بگیرید با سپنج یا تنها دود کنید هم خونه رو ضدعفونی میکنه هم به شدت روی ویروسها موثره از نظر علمی هم روش کارشده و قدرت  تاثیرش روی ویروسها و باکتریها و قارچها ثابت شده این کار تو ایران در یکی از دانشگاهها انجام شده در تهران.