یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه هیچ دارویی ندادن فقط گفتن خونه باشین تا حواب تستتون بیاد که اونم اومد ومثبت بودش نه دارویی نه هیچ ...
بهشون فاموتدین20 قبل شام نیم ساعت قبلش ..وصبحم پنتوپرازول40 وبعد نهار ودوساعت قبل خواب شربت مالوژل اس اگه اسهال دارن ندین ولی بنطرم دکترعفونی برن حتما باتوجه ب سنشون
کاربراقا...: أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
اگر ریه درگیر بشه حجامت عالی جواب میده فقط باید درست انجام بشه اکثرا خوب انجام نمیدن اگر درست انجام بشه تمام عفونتو از ریه میکشه بیرون. دود عنبرنسارا هم خیلی خوبه
سرفه اینا زیاد ندارن انگار بیشتر گوارششون بهم ریخته،تب و بی حالی و بدن درد
من یکبار گرفتم بی حالی خیلی شدیده فقط عنبرنسار رو بگیرید با سپنج یا تنها دود کنید هم خونه رو ضدعفونی میکنه هم به شدت روی ویروسها موثره از نظر علمی هم روش کارشده و قدرت تاثیرش روی ویروسها و باکتریها و قارچها ثابت شده این کار تو ایران در یکی از دانشگاهها انجام شده در تهران.