2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم حتمن دانلودش میکنم 

من نرم افزار کتاب سبز دارم از اونجا هر کتابی بخوام دانلود میکنم میخونم

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
من نرم افزار کتاب سبز دارم از اونجا هر کتابی بخوام دانلود میکنم میخونم

میشه کارای ک در روز میشه کرد رو بگین نحوه درست و شاد زندگی رو کتابشو دانلود میکنم ولی خودتونم بگین

میشه کارای ک در روز میشه کرد رو بگین نحوه درست و شاد زندگی رو کتابشو دانلود میکنم ولی خودتونم بگین

خب یه زن قلب خونه ست به خودت برس لباس خوب بپوش هیجان وارد زندگیت کن هنر جدید یاد بگیر ورزش کن

اخر هفته ها برید تفریح...

خب یه زن قلب خونه ست به خودت برس لباس خوب بپوش هیجان وارد زندگیت کن هنر جدید یاد بگیر ورزش کن اخر ه ...

ب خودم میرسم بازار و خرید و ارایشگاه ،ورزش رو امتحان نکردم بلدش نیستم مگه امتحانش کنم ولی هیجان چطوری وارد کنم؟ یه پسر هشت ماهه دارم حس میکنم اگ شاد بودن رو یاد بگیرم بچم انسانی شاد میشه

ب خودم میرسم بازار و خرید و ارایشگاه ،ورزش رو امتحان نکردم بلدش نیستم مگه امتحانش کنم ولی هیجان چطور ...

باید درموردش کتاب بخونی کتابای هوش هیجانی

باید کارای هیجان انگیز وارد زندگیت کنی که باعث تنوع میشن