2777
2789
عنوان

نظرسنجی☺️

97 بازدید | 15 پست

[سوال روانشناسی و در خصوص آمارگیری اجتماعی] و لطفا تنها از گزینه ها استفاده شود. 

تعداد رای : 19
نظرسنجی
بله عشق او را میپذیرد و بر او خرده نمیگیرد
7
36%
خیر عاشق او در آن سن و سال ناپسندیده و قبیح است
6
31%
از دیدگاه مردان خیر پسندیده نیست، اما از دیدگاه زنان بله موردی ندارد
6
31%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبا گفتی❤️ به نظرت چیکار باید کرد که جامعه بپذیره عزیزم

فدات❤❤ببخشید گلم من نمیدونستم نوشتی فقط از گزینه ها

خیلی سخته بخوایم یه چیزیو تو جامعه گسترش بدیم.فک کنم زمان بخواد ولی احتمالا نسل های جدید با این موضوع راحتتر کنار بیان

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍
 جامعه هر چی جلو میره خود به خود پذیرشش نسبت به این چیزها زیاد میشه تبلیغات فرهنگی هم میتونه ک ...

درسته موافقم. اما به خاطر قضیه‌ی ناموس و ... این موضوع انگار ریشه توی وجود ماها داره. اگه دیده باشید سریال ستایش رو، اخرش که ازدواج کرد بیننده ها راضی نبودن. 

درسته موافقم. اما به خاطر قضیه‌ی ناموس و ... این موضوع انگار ریشه توی وجود ماها داره. اگه دیده باشید ...

بله ریشه داره قطعا

اما از طرفی جاهای دیگه ای که نیست هم زمانی بوده و ریشه دار بوده

حتی میگفتن زن بعد مرگ شوهرش تا ابد سیاه بپوشه و امثال این باورها

حدودا ۴۰ ساله باشه مثلا میخوایم ببینیم افراد جامعه چه زن و چه مرد خوششون میاد با این شرایط طرف عشق ...

اگ خانوادش یعنی خانواده پسر و دختر مشکلی نداشته باشن بنظرم منکنه یکم چرت بگن هز حسودی ولی مانع هم نمیشن بنطرم اینطور عشق اگ‌ دو طرفش باشه هیچ ک نمیتونه جلوشو بگیره بشرطی ک دو طرف دیوانه وار عاشق باشن