2777
2789

بابای من فرهنگیِ و مستخدم مدرسه ولی خودشون خونه دارن و خونه ی مدرسه خالیه و مدیر بهش گفته میتونی یکی از بچه هات و بیاری تو این خونه بجای خودت..ما هم خواهر برادرای دیگم همه خونه دارن به جز من و خواهرم...الان شرایط هردومون و همینطور شرایط اون خونه رو میگم شما بگین که کدوم واجب تر هستیم بریم اونجا

من الان مستاجرم و و حیاط هم مشاع هست با طبقه بالایی.خونه ام ۷۵ متره و ۵۰۰اجاره میدم یه بچه دارم.پس انداز ایناهم ندارم زمین هم ندارم.شوهرم کارمنده حقوقش ۴۵۰۰

خواهرم طبقه بالای مادرشوهرشه ولی همدیگرو نمبینن جداهستن ولی خونه اش تقریبا ۴۰تا ۵۰متر هست اجاره نمیده یه بچه هم داره.شوهرش کارش آزاده حقوقش تقریبا ۳تومنه.یه خونه هم در حال ساخت دارن که شاید تا یه سال یا دوسال دیگه اماده بشه.حیاط ندارن ماشینشون بیرون میزارن(مدرسه  براشون این خوبی رو داره که ماشین میبرن داخل)

البته اینم بگم اون مدرسه به خونه ی فعلی خواهرم نزدیکه و اگه ما بریم میتونن ماشینشون و شبها تو حیاط برارن پیش ما

حالا بگین کدوممون بهتره بریم؟

اون خونه ی مدرسه هم ۶۰ متره

اتفاق خوبی که منتظرش بودم افتاد🤓خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیش سخته اون خونه داره میسازه پول اجاره نمیده درش جدا حالا شما برعکس خب معلومه شما باید برید 

اونا میگن شما حقوقتون بیشتره اجاره دادن براتون سخت نیست.ما اتاق خواب نداریم و ماشینمون بیرونه😑

مگه میشه اجاره دادن سخت نباشه؟!

خودت برو ی مدت ببین راحتی 

والا اگه بچه داری ، حداقل هم اجاره نمیدی هم تو شرایط الان که نمیشه بچه هارو بیرون برد 

بچه اتو راحت میبری تو حیاط بازی کنه بدون هیچ استرسی

البته نمیدونم سن بچه اتون چقدره

همیشه سرم بالاست ، چون بالا سرم خداست !
خواهرت دوست داره بره ؟

اولش میگفت نه ما اگه بریم این خونه رو از دست میدیم و ممکنه پدرشوهرم اجاره بده دیگه نتونیم برگردیم منم گفتم باشه من میرم بخاطر اجاره و ندیده قبول کردم

ولی وقتی خونه رو دید گفت من میخام شما نرین