2777
2789
عنوان

فرش 1500 شانه

| مشاهده متن کامل بحث + 7453 بازدید | 52 پست
فرش 1500 شانه https://aliqapo.com/1500-combs/ این سایت خیلی متنوع و عالی هستن من خودم چند تا خریدم

فرش 1500 شونه شما هم سایه میندازه وفرش وکم رنگ وپررنگ نشون میده درسته؟ برای من اینطوریه روزها انگار آرد پاشیده باشن روش اصلا طرحش معلوم نیست خیلی پشیمونم اصلا نمیدونستم سایه داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرش 1500 شانه عالی قاپو بخر خیلی با کیفیت و قشنگ هستن تو گوگل سرچ کن " فرش عالی قاپو میاد اینم لینک ...

من فرش 1500شرکت آراد وخریدم کلا 1500 شونه میبافن وصادراتی هستن ولی اصلا دوست ندارم کاش 700یا 1000شونه میخریدم همش سایه روشن میندازه وفرش وکم رنگ وپررنگ نشون میده ولی طرحش روزها معلوم نیست انگار آرد پاشیده باشن روش همه 1500شونه ها و1200شونه ها میگن اینطوریه سایه دارن به خاطر الیاف طبیعی شونه که سایه میندازن واون 700شونه ها که ازهرطرف یکدست دیده می‌شد پلاستیک داره اینطوری گفتن بهم

گلم فرش شما 1500شونه اس سایه میندازه وفرش وکم رنگ وپررنگ نشون میده درسته؟ برای من اینطوریه ولی خیلی ...

اره برای منم اینجوریه دقیقا 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

راضی نیستی عزیز؟  

عزیزم منم فرش ۱۵۰۰ خریدم چند روزیه شما راضی هستین؟تایپیک برا دو سال قبله این دو سال باهاش کنار اومدین؟؟من هر روز ماتم میگیرم اهل اینکه رو مبل بشینم نیستم فرشمم نازکه🥲🥲🥲

عزیزم منم فرش ۱۵۰۰ خریدم چند روزیه شما راضی هستین؟تایپیک برا دو سال قبله این دو سال باهاش کنار اومدی ...

چرا عزیزم ماتم بگیری ما که رو مبل نمیشینیم حتی رو تخت هم نمیخوابیم😂 رو همین فرش میخوابیم و میشینیم فیلم می‌بینیم غذا میخوریم خیلی هم خوبه خوشگلم هست 😂😍

فرش هزارو پونصد مناسب مبل اصلا واسه نشستن مناسب نیست من خودم چون تو کارخونه ی فرش کار کردم و شوهرم ه ...

سلام یه سوال داشتم

فرش۱۲۰۰شونه طلاکوب بعد شستن رنگ و روش میره؟؟بنظرتون ۱۲۰۰ شونه ها بهتره یا ۷۰۰شونه 

سلام یه سوال داشتم فرش۱۲۰۰شونه طلاکوب بعد شستن رنگ و روش میره؟؟بنظرتون ۱۲۰۰ شونه ها بهتره یا ۷۰۰شون ...

اوناییکه دوست دارن زمین بشینن زیاد رو مبل نمیشینن خوب هفتصد شونه ضخیم تره و هزار و پونصد نازکه واقعا ولی خوب اگر مبل نشینید قطعا هزارو پونصد شونه زیبا تره این طلا کوبا هم یه رنگ نخه فکر نکنم با شستن از بین بره اینا چون جدیده مثلا نمی دونم بعد ند سال پا خوردن چطور میشه سعی کن از یه برند توب خرید کنی

اوناییکه دوست دارن زمین بشینن زیاد رو مبل نمیشینن خوب هفتصد شونه ضخیم تره و هزار و پونصد نازکه واقعا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

من از برند های فرش اطلاعی ندارم میشه برندی که خوب باشه بهم معرفی کنی