2777
2789

یه دفعه ای می زنه زیر گریه مثلا پای سفره هستن حالش خوبه داره غذا میخوره ولی یه دفعه میزنه زیر گریه یا نشسته داره تلویزیون میبینه و یه دفعه ای حالش بد میشه گریه میکنه یا شبا از خواب میپره گریه میکنه و می‌ترسه 

زنش میگه انگار یکی تو خونس میگه یه سایه هایی میبینه 

من به بابام گفتم جن زده شده و اینا حالا براش وفت دکتر اعصاب گرفتن برن پیشش ببین چی میشه

خوده شوهرش میگه انگار یکی براشون دعا گرفته 

خیلی ترسیدم 

😢😢😢😢

به نظرتون یعنی واقعا جن زده شده 😐 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

😐

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افسردگی داره اللن قرن ۲۲ هستیم تقریبا

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

اخه اين چ حرفيه

شايد اسكيزوفرني داره

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...
جن زده چیه بابا 😐 مشکل داره ببرنش روانپزشک خوب میشه 

واقعا باید از لحاظ درمان پزشک بررسی کنن خوب نشد بگن دعا گرفتن براشون

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍