2777
2789

به نظرتون میشه تغییر کرد؟؟

؟کسیو دیدید بعد از چند بار کنکور پزشکی بیاره؟؟

کسیو دیدید خیلی عجیب تغییر کنه؟؟

؟منم میتونم تغییر کنم؟؟

همش همه میگن 1400 خیلی سخت میشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

میشه 

من 3 بار کنکور دادم 

بستگی به تلاش خودت داره 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 

سلام گلم 

باخودت روراست باش اشتباهاتتو بنویس و تکرار نکن . نقطه ضعف هاتو برطرف کن و مثبت هاتو تقویت کن. تا میتونی تست کار کن . به حرف بقیه اهمیت نده . گوشیتو بردار از جلوی دستت . 

روزهای خوب در راه اس
اره دیدم،،،رشتش انسانی بود رفت تجربی دقیقا بار چهارم پزشکی اورد....اون کسی نیست جزززز دختر داییم😂ال ...

واای چه تلاشی احسنت

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

ما یکی از اقوام دورمون بعد از 4 بار پزشکی قبول شد

ولی من به شخصه توانایی این که سال دوم هم بمونم نداشتم آفرین به اراده شما 

امسال مهندسی شیمی می خونم برام دعا کنید لطفا کنکور 99 بودم

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
اره دیدم،،،رشتش انسانی بود رفت تجربی دقیقا بار چهارم پزشکی اورد....اون کسی نیست جزززز دختر داییم😂ال ...

آفرین به ارادش 

من خیلی زود ناامید  میشم

امیدوارم که آرزوهام آرزو نمونن 💔☘