2777
2789
عنوان

صورت پهن ب چه مدل هایی میگن؟؟

816 بازدید | 17 پست

دوستان صورت پهن یعنی چه مدلی؟؟؟

امروز یکی بهم گفت صورتت چقدر پهنه نفهمیدم یعنی چه مدلی؟؟🤔

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

یعنی عرض صورتت زیاده صورتت مربعیه گویا

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورت و پت و پهن خوب نیس زیاد 

لاغرم همینطور

فقط متوسط رو به پُر 

و‌تنهایی‌تقدیر‌‌آدم‌هایی‌ست!که‌درقلب‌شان‌قبرستانی‌از‌حرف‌های‌ناگفته‌‌دارند. دریا‌تنها‌قاتلیه‌که‌محاکمه‌نمیشه((:

سلام خاستم راجب همون کاربری بگم ک گزارش خاستی

این کاربر دیروزم اومده خصوصیم خیلی بی ادبه میخاد دوست بشه من اولش فک کردم خانومه درخواستشو قبول کردم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
سلام خاستم راجب همون کاربری بگم ک گزارش خاستی این کاربر دیروزم اومده خصوصیم خیلی بی ادبه میخاد دوست ...

سلام عزیزم .. 

الان نی نی یار میاد تعلیقش میکنه ... 

اطلاع دادم بهشون .

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
سلام عزیزم ..  الان نی نی یار میاد تعلیقش میکنه ...  اطلاع دادم بهشون .

کار خوبی کردی گلم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
@قله_سابقم     گلم بیا اینجا

عزیزم ماشاالله خیلی خشگلی ..خدا حفظت کنه ،😍😍😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿🧿

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم ماشاالله خیلی خشگلی ..خدا حفظت کنه ،😍😍😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿🧿

مرسی عزیز دلم خودتم دیدم خیلی نازی گلم 😍😍🌹🌹😘😘😘

مرسی عزیز دلم خودتم دیدم خیلی نازی گلم 😍😍🌹🌹😘😘😘

فدات بشم من قشنگم ...چشمات نازه،😘😘😘😘

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩