2777
2789
عنوان

مگهدمیشه مادر اینکارو کنه با ادم

114 بازدید | 7 پست

سلام خانوما هفتهد۳۰ بارداریم نمیدونم از کجاش بگم یه دختر ۷ساله دارم ۷سال پیش زایمان کردم مادر نمیدونم جی بگم مادر جی صداش کنم از بس که بهم ضربه زده از همه لحاظ ۷سال میش بار اول که زایمان کردم ۱۶سالم بود چقدر زایمان سخت وحشت ناکی داستم مادرم خونش دوتا خیابون از ما بالا تره درست ۷ساعت بعد از اینکه اومدم بخش تشریف آورد کسی نبود بچه رو بیاره پیشم کسی نبود یه قاشق اب دستم بده اومدم کلی خون ازم میرفت کف دستم سفید مثل گچ بود از کم خونی اومدیم خونه یه جنگی بما کرد باشوهرم فرداش پاشد رفت گذشته من یادم نمیره الان بارداری دوممه اصلا انگار نه انگار باردارم برم خونشون میگه پاشو کار کن بیاد خونمون سرخود از فیریز مرغ و گوشت برمیداره بخدا اونقدر وضعمون خوب نیست دلش نمیسوزه ولی خودش یه کاسه اب نمیجوشونه بیاره برام وضع مالیشم خیلی خوبه چیکار کنم خدایا دوماه دیگه همه چی برام باز تکرار میشه حتی دیدم قایمکی دستمال خریده بودم ولسه خشک کردن ظرف گذاشت قایموی تو کیفش برد.من حق دارم ناراحت باشم یانه؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بی عاطفه و ظالم تو دنیای واقعی و مجازی زیاد دیدم. مادر دزد ندیده بودیم که این هم دیدیم.

اخه نداشته باشه درک میکنم داسته باشیو از بچت که اوضاع مالیش زیاد خوب نیست بکنی درد داره