2777
2789
عنوان

کسی رشته دانشگاهیش ریاضی بوده؟

108 بازدید | 13 پست

سلام میخواستم بپرسم کسی رشته ی ریاضیات کاربردی یا ریاضی محض تو دانشگاه خونده کلا  رشته ی دانشگاهیش ریاضی باشه؟؟ تونستین تموم کنین؟ من ترم ۳ هستم و واقعا دیگه کم آوردم دانشگاهمم سراسری هست حیف انصراف بدم موندم چیکار کنم 

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمون بخون من رشته م بوده،اره ادمو می‌کشه دیدی چقدر سخته

تغییر رشته دادم به منابع طبیعی ولی دوستام میگن درخاست تغیر رشتتو لغو کن همون ریاضی رو بخون واقعا موندم چیکار کنم

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

یادمه تا چهار صبح بیدار بودم و می‌خوندم آخرشم دوازده میشدم بزور

الان جایی استخدام شدی؟؟ مثلا آموزش پرورش واس دبیری یا بانک یا اداره مالیات  من الان ترم ۳ هستم خسته شدم خسته رفتم درخواست تغییر رشته به مهندسی طبیعت دادم ولی پشیمون شدم

استارتر اگ بگم انصراف بده ناراحت نمیشی؟؟؟ خیلی سخته خب گلم یه رشته ی اسون تر چرا انتخاب نکردی؟

تغییر رشته بدم به مهندسی محیط زیست یا منابع طبیعی بنظرتون خوبه؟

تغییر رشته بدم به مهندسی محیط زیست یا منابع طبیعی بنظرتون خوبه؟

عزیزم من با توجه به علاقه ی خودم میگما

اره خوب تره. لا اقل اسون تره

چون من خودم اصن تاب و تحمل اون همه ریاضیات سختو ندارم. 

مثلا من فیزیولوژیو اناتومی و روانشناسیو اینا علاقه دارم