2777
2789

خانمای عزیز به پوستتون میرسید؟ چه ماسک ها و کرم هایی استفاده میکنید برای زیبا و شفاف و درخشان شدن پوستتون؟ از تجربه هامون برای هم بگیم از ماسک ها و کرم هایی که استفاده کردیم و نتیجه فوق العاده گرفتیم... چه ماسک های خونگی برای پوستتون استفاده میکنید؟ 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

من فقط سفید آب میزنم یک روز در میون تو حموم

بیشتر به ژنتیک بستگی داره مادربزرگ من ۸۰ سالش بود فوت کردنی پوستش مثل کاغذ بود

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم برای از بین بردن جوش سرسیاه روی بینی از چسب پارچه ای استفاده میکنم

برای پوستم از ماسک سفیده تخم مرغ برای لابه برداری و از بین بردن سلولهای مرده پوست. عسل به صورت تنها یا همراه با چیزای مختلف مثل خیار یا شیر استفاده میکنم که فوق العاده است و روشن کننده پوسته و کرم ضدجوش تاپی کرم برای درمان جوش های گهگاهی که عالیه

سغید اب چیه؟

سفیدآب از عطاری ها میتونی تهیه کنی لایه برداره برای صورت هفته ای یک تا دوبار میتونی بزنی و برای بدن ماهی یکبار پوست نرم و سفید میشه و لایه برداری میکنه عالیه

ماسك سفيده تخم مرغ

سيب زميني رنده شده

اسپري گلاب

سفيداب تو حموم يه روز درميون

كرم دور چشم آردن

مرطوب كننده آردن

اگه جوش بزنم روي جوش پماد كليندامايسين

ضد آفتاب رنگي سي گل

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

هیچ ماسکی نمیزنم فقط کرم ضد افتاب و مرطوب کننده فک کنم بیشتر ژنتیکه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
ماسك سفيده تخم مرغ سيب زميني رنده شده اسپري گلاب سفيداب تو حموم يه روز درميون كرم دور چشم آردن ...

عالیه آفرین 

به ماسک آب سیب زمینی آب هویج رنده شده هم اضافه کن آنتی اکسیدانه و جوش و جای جوش رو هم درمان میکنه 

عالیه آفرین  به ماسک آب سیب زمینی آب هویج رنده شده هم اضافه کن آنتی اکسیدانه و جوش و جای جوش ر ...

اين ماسكاي خونگي عالين

من جاي جوشمو با سفيداب واقعااا بهتر شده

اگه فرورفتگي باشه نه اما جاي جوش كه لك شده كامل ميره البته ب مرور

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
هیچ ماسکی نمیزنم فقط کرم ضد افتاب و مرطوب کننده فک کنم بیشتر ژنتیکه

ژنتیک که هست ولی پوست رسیدگی میخواد تا مواد مغذی لازم بهش برسه و شفاف بشه از طرفی لایه برداری کردن و از بین رفتن سلولهای مرده پوست جا رو برای سلولهای جدید باز میکنه وگرنه پوست کدر و بی روحه