2777
2789
عنوان

اخه چرا اقاها ...😂

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 88 پست

همین الان توی یه تاپیکی داشتم میگفتم آقایون نباید اینجا باشن .چندتا از خانما نزدیک بود درسته قورتم بدن 😐

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان توی یه تاپیکی داشتم میگفتم آقایون نباید اینجا باشن .چندتا از خانما نزدیک بود درسته قورتم ب ...

خب چرا نباشن؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
@skyboy114     @ببرمازندران     @پسرگیلک     لطفا جواب بدین

@پسر_بد بیاجواب بده داداش

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
خب چرا نباشن؟

اینجا تاپیک هایی زده میشه که برای آقایون مناسب نیست 

یا میان تاپیک های جنسی میزنن خودشون 

یا درخواست دوستی میدن 

و....

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

خدایی عین حقیقته میگم 

من تاحالا با خانومی نبودم اگه بودم اینجا نبودم قبلا هم به همین اسم دوتا کاربری داشتم که خودم ترکوندم 

میخوام ببینم واقعا تو ذهن جنس مخالف چی میگذره 

درمورد مردا چی فکر میکنن 

چرا مردا مجذوب خانوما میشن

و کلی سوال دیگه

اینجا تاپیک هایی زده میشه که برای آقایون مناسب نیست  یا میان تاپیک های جنسی میزنن خودشون  ...

دقیقا درسته😂😂

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
اینجا تاپیک هایی زده میشه که برای آقایون مناسب نیست  یا میان تاپیک های جنسی میزنن خودشون  ...

خب مگه توی اینستاگرام یا جاهای دیگه این مشکلات نیست

ولی کسی نمیگه آقایون نیان

خدایی عین حقیقته میگم  من تاحالا با خانومی نبودم اگه بودم اینجا نبودم قبلا هم به همین اسم دوتا ...

الان تو اقایی؟

ک من بگم چی میگذره😑

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
خب مگه توی اینستاگرام یا جاهای دیگه این مشکلات نیست ولی کسی نمیگه آقایون نیان

اینشتاگرام برای همس .اینجا سایت مخصوص بانوانه .

بله من آقا هستم

خب تو ذهن من این میچرخه ک

قسط جسارت ندارم اقایون فک میکنن زرنگن و تو نینی سایت میتونن خودشونو با یکی دوست فک میکنن مخ هستن و الان میشه بپرسم اقاها چی فک میکنن 😂😂😂😂

جای مهندس رضا و پسر جوانمرد خیلی خالیه

تگشون کن ببینم😂😂😂