سلام عزیزم از رو امضات اومدم بگم اگر خواستی گروه سرکلاژیا تو تل عضو شی درخواست دوستی بده
ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که میگویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قبل بارداری چکار کردین ؟ دکترتون ؟ازمایش یا اقدام خاصی نداشتین؟
دوتا سقط تو هفته های 17 و 22داشتم. برای منم دعا کنید(فروردین ۹۹) ... خداروشکر بعد دوسال از سقط دوم، خدای مهربون فرشته نازی گذاشت تو بغلم(فروردین ۱۴۰۱) خدایاااااا شکرت، خودت حفظش کن برامون و به هرکس که ارزوی مادرشدن داره فرزندسالم و صالح عطاکن