2777
2789
عنوان

بایدن یا ترامپ؟؟؟؟ مسئله این است .....نظرتون؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 74 پست
چرا ترامپ که هر کاری تونست کرد،حداقل یکی دیگه رو تجربه کنیم شاید اندازه ی ترامپ کله خر نباشه

ببینید کل دنیا بسیج شدن ک ایرانو تخریب کنن 

این سیاست از قدیم الایام هست 

برین تاریخ رو نگاه کنید ...

مطمئن باشید ک رییس جمهور امریکا ترامپه و با ایرانیا هم وارد مذاکره خواهند شد و کارو به نفع خودش انجام میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کلی مردم رو کشته  تحقیقات دانشگاه استنفورد میگه فقَط کمپین های تبلیغاتیش باعث مرگ 700 نفر ...

عوضش تو کمپینهای بایدن هفتصد نفر شفا گرفتند.

باند به ظاهر مومن خیلی علاف و بیکارید که دنبال من تو تاپیکها راه میوفتید
چرا نمیتونم پست بزارم

گذاشتی که

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

هر کدومش رای بیاره امریکا همچنان به دشمنیاش ادامه میده.

ترامپ رو بازی میکنه. بایدن میخواد مثل اوباما از پشت خنجر بزنه....

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
اره کلی مردم رو کشته  تحقیقات دانشگاه استنفورد میگه فقَط کمپین های تبلیغاتیش باعث مرگ 700 نفر ...

اووووی این ها رو کجا میخونی اخه نکنه تو بیست وسی نشون میده یا شبکه خبر

When l walk, I walk whit god.He is always whit me, He never leaves me and He will shine the light on me✨
اخ خداکنه این ترامپ نشه...

میشه عزیزم بایدن خیلی بدتره ولی حسم میگه در لحاظات اخر ترامپ میشه حتی اگه نشه به راحتی کاخ سفید ترک نمیکنه و ممکنه در امریکا درگیری و خونریزی رخ بده 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اووووی این ها رو کجا میخونی اخه نکنه تو بیست وسی نشون میده یا شبکه خبر

امنه سادات ذبیح پور گفته حتما😄

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت