2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری

1743 بازدید | 95 پست

سلام بچه ها نمیدونم تا چه حد به قانون جذب و شکرگزاری اعتقاد دارین؟

شنیدین میگن پولدارها پولدارتر میشن و فقیرها فقیرتر؟اینجا یه چیزی پنهان اونم شکرگزاری در حقیقت هرکی بیشتر شکر کنه بیشتر دریافت میکنه که توی قران و ادیان مختلف هم هست 

حالا از فردا میخوام به مدت یک ماه هر روز تمرین کنیم تا به خواسته هامون نزدیک شیم کیا موافقن؟

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام تمرینات رو انجام بدم و برای تمرینات یه دفتر و قلم لازمه گفتم اگر موافقید اینجا بزارم و هر روز با هم تمرین کنیم

راسته؟اگه راست باشه من میخوام انجام بدم

من به شخصه به هرچی که یه مدت تمرکز کردم رسیدم و هرچی که براش دعا و تشکر کردم شده ولی این تمرینات رو اولین بار میخوام انجام بدم اونم دو تا هدف دارم ازش و به پیشنهاد یکی از دوستام که ازش جواب گرفته میخوام انجام بدم ....

من میخوام تمرینات رو انجام بدم و برای تمرینات یه دفتر و قلم لازمه گفتم اگر موافقید اینجا بزارم و هر ...

منم هستم من البته خدارو خیلی شکر میکنم مخصوصا صب وشب موقع خواب ولی همش فک میکنم کمه😑

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
من به شخصه به هرچی که یه مدت تمرکز کردم رسیدم و هرچی که براش دعا و تشکر کردم شده ولی این تمرینات رو ...

خب ی گپ بزن تو وات مخصوص خانما و اینکه از فردا شکر گذاری رو شروع کنیم

خدایا نا امیدم نکن🙏

حتی اگه یه نفرم بخواد من هرروز اینجا براتون مینویسم اولین کاری که میکنید یه فهرست از خواسته هاتون توی هر زمینه ای حتی میتونید با جزئیات یادداشت کنین مثلا از چه کاری خوشت میاد؟با چقد حقوق؟ساعت کاری؟یه فهرست تهیه کنین و وقتی به هرکدوم رسیدین روش خط بزنین

خواسته ها میتونه تقسیم بندی شه 

سلامتی

شغل

پول

رابطه

خواسته شخصی

خواسته مادی 

و هر خواسته رو جلو هرکدوم بنویسین

خب ی گپ بزن تو وات مخصوص خانما و اینکه از فردا شکر گذاری رو شروع کنیم

شاید خیلی ها دوست نداشته باشن شمارشون رو بنا به هر دلیل شخصی بدن!ولی خب تو تل گرام میشه با ایدی ادد کرد کانال هم میشه دیگه برای کسی مزاحمتم نداره خدایی نکرده