2777
2789

سلام خانوما.

لطفا برا مادربزرگم دعا کنید خدا ازش راضی بشه

۸ساله الزایمر داره الان ۲ساله ک افتاده فقط رورخت خواب.هیچی متوجه نمیشه چنساله حتی از حرف زدن و همه چی افتاده.

الان یک هفته خیلی ب زور نفس میکشه.۳روزم هست ک هیچی نمیتونه قورت بده فقط نفسای بد میکشه.دیروز رفتم دیدنش دلم اتیش گرفت بنده خدا خیلی زن خوبی بود چه حکمتیه این همه عذاب

الان مامانم اونجا بود زنگ زد گوشیو گذاشت صدای نفساشو شنیدم دلم کباب شد.😔

توروخدا واسش دعا کنید خدا ازش راضی بشه این همه عذاب نکشه.😔😔🙏

منم براتون دعای خیرمیکنم

پزشک دهکده ام😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نیت مادربزرگتون سعی کن چهل مرتبه دعای مشلول بخونی، خیلی مجربه. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

[QUOTE=162565717]مامان بزرگ بابای منم آلزایمر داشت،چند سال آخر عمرش خیلی سختی 

خدا بیامرزشون .خیلی بیماری سختیه

خدا کاش دیگ اینقد عذابش نده.

واقعا دلم براش سوخت

پزشک دهکده ام😇