2777
2789
عنوان

دوستانی که ارشد روزانه قبول شدند

82 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیزی که ارشد روزانه قبول شدید ممنون میشم راهنمایی کنید چطور برنامه ریزی کردید . روزی چقدر خواندید و از کتابهای کدوم انتشارات استفاده کردین مثلا مدرسان یا گاج یا ... و یکی هم فقط کتابهای تستی کافیه یا کتایهای جامع یا اموزشی . تستی هردو.اگر رشته و رتبه تون هم دوست داشتید بگید ممنونم🙏

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

رشتت چیه

گاج مگه ارشد داره

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتت چیه گاج مگه ارشد داره

نمیدونم داره یا نه برای همین پرسیدم من فقط مدرسان شریف رو میدونم اما هرروز کلی تبلیغات انتشارات دیگه هست دیگه نمیدونم کدوم دارن یا نه

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
تو اینترنت پر جزوست دانلود کن 

دست گلت درد نکنه کتابهای منبع رو تا حدی دارم اما میخواستم تستی هم بگیرم یکی هم ببینم اونایی که روزانه قبول میشن چطور . چقدر وقت میزارن.بازم کسی راهنمایی کرد حتما صدات میکنم

دست گلت درد نکنه کتابهای منبع رو تا حدی دارم اما میخواستم تستی هم بگیرم یکی هم ببینم اونایی که روزان ...

ببین من با این سیستم میرم جلو الان فقط درسنامه میخونم مثال هم حل میکنم ولی بعد که خوندنم تموم شد میرم روی تست زنی چون اگه الان بخونی تستاشو بزنی فکر میکنی یادگیرفتی در حالی که فراره و باید مرور کنی 

ببین من با این سیستم میرم جلو الان فقط درسنامه میخونم مثال هم حل میکنم ولی بعد که خوندنم تموم شد میر ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییهات،کاش شرایطی بود با رتبه های برتر رشته مون مکاتبه ای داشته باشیم.ان شالله موفق و موید باشی عزیزم ممنونم بابت پاسخگوییت💐

سلام دوستان گل یعنی کسی  از نی نی سایت نتونسته ارشد روزانه قبول شه؟😏😏