2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این کرونا نمیشه مراسم گرفت عزیزم

برو اتلیه،بعد برو خونت

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
من یه عروسی گرفتم محشر الان یادش میفتم دلم تنگ میشه چه برسه که نمیگرفتم سکته میکردم 

الان ک نمیشه مراسم توپ گرفت شوهرمم میگه میخای بایات برات بگیره من میام دنبالت میارمت تو خونمون من تو ای اوضاع نمیگیرم 

من جشن نگرفتم یه عقد کوچیک خانوادگی داشتیم در حد ۵۰ نفر دوماه بعدشم رفتیم ماه عسل زندگیمون شروع کردم .اصلانم پشیمون نیستم نه برای خودم اهمیت داشت نه همسرم بزرگترا هم کلا گفتن هر کاری خودتون دوست دارید بکنید زندگی شماست

من جشن نگرفتم یه عقد کوچیک خانوادگی داشتیم در حد ۵۰ نفر دوماه بعدشم رفتیم ماه عسل زندگیمون شروع کردم ...

من ۳ ساله عقدم شوهرم اصلا عین خیالش نیس برا عروسی هزاران بار دعوامون شده الانم ک بهانش شده کرونا میگه دوستت دارم ولی شوق ندارم برای عروسی انقدر ک دعوامون شده 

من 98 ازدواج کردم . یه مراسم عقد و عروسی با هم گرفتیم لباس عروس هم پوشیدم اتلیه هم رفتم شام هم تو رستوران کمتر از 100 نفر بودیم . مراسم مختصر و مفید خیلیم خوب بود ماشین عروس هم گل نزدیم چون امانت بود 😂😂😂😂

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊