2777
2789
فقط صفحه اول تاپیک اخرمو بخون. شرایطمو نوشتم. شاید نکته ای ب ذهنت بزسه ک من خودم غافلم ازش. 29

الان اکثر پسرا دختر شاغل و کارمند میخوان یکم اجتماعی تر باش

براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران. شکیبا باشیم... 💖🦄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما استرس ازدواج ندارین؟

استرس که خوبه دارم دیوونه میشم...ولی به خدا اعتماد دارم...میدونم میشه ولی دیر یا زودش رو خیلی استرس دارم...فامیل های ما همه دختر ها 17 و 18 ازدواج میکنن من الان ترشیده به حساب میام...خیلی مسخره میکنن...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
سوره یس چن بار خوندم ولی یه هفته نشده دیگه ادامه نمیدم

تو نماز کاهلی نکن، حتما بخون ودعاکن آیت الکرسی و تسبیحات حضرت فاطمه بعدنمازها وسه تا سوره توحید بخون. ان شاءالله خوشبخت میشی، همیشه توکل برخداکن👆

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
استرس که خوبه دارم دیوونه میشم...ولی به خدا اعتماد دارم...میدونم میشه ولی دیر یا زودش رو خیلی استرس ...

فامیلای ماهم همه ازدواج کردم من سوژه اونا شدم قبل ۳۰سالگی اصلا از ازدواج خوشم نمیمومد ولی الان استرس دارم نکنه شوهر نکنم

ان شاءالله خدا به همه بخت خوب نصیب کنه، بحق امروز میلاد حضرت محمد ص🤲

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
تو نماز کاهلی نکن، حتما بخون ودعاکن آیت الکرسی و تسبیحات حضرت فاطمه بعدنمازها وسه تا سوره توحید بخون ...

خیلی وقته نماز نمیخونم اخه هر چی از خدا می خام بدتر لج میکنه دیگه اونو بهم نمیده

خیلی وقته نماز نمیخونم اخه هر چی از خدا می خام بدتر لج میکنه دیگه اونو بهم نمیده

خدا مهربونترازمادره گلم، مگه هرچی بخای باید بده شاید موقش نیس شاید بضرره، خودش بهترمیدونه حکمتی هست صبورباش، تنها یاور انسان خدای بزرگه، اشتباه نکن، باخدا دوست شو که ازرگ گردن نزدیکتره و سمیع وبصیره

لطفا برا منم دعا کنین

یاالله یامحمد یاعلی یافاطمه یا صاحب زمان ادرکنی ولاتهلکنی🤲

خدا خوشبختتون کنه بحق حضرت محمد بخت خوبی نصیبتو ن شه