2777
2789
یعنی هر ۴شنبه یه بار یس بخونم؟

اره تو نت بزنی توسل به نخودکی برای امر ازدواج قشنگ توضیح داده هفت تا یس میخونی  هرچهارشنبه یکبار میخونی اولش متوسل میشی هدیه میکنی ب نخودکی بعد اگ حاجتت روا شد هفتمی و اگ رفتی مشهد سرمزارش میخونی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یه کم زمان بره تا اسباب علت جور بشه وقت میبره ۵ .۶ ماه فک کنم صبورباش عزیزم ان شاءالله شخص باایم ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم ۶تا یس که خوندم دیگه منتظر میمونم؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم ۶تا یس که خوندم دیگه منتظر میمونم؟

نه عزیزم خاهش میکنم اره گلم ۶ تارو توهرچهارشنبه بخون هدیه کن واس بار هفتم منتظر باش حاجتت برآورده شد اون هفتمی نگه دار هرمشرف شدی مشهد ان شاءالله سرمزارنخودکی بخون البته این یک راهه میتونی حتی چله زیارت عاشورا بگیری واقعانتیجه بخشه من هروقت گره ای به کارم میفته پناه میارم ب زیارت عاشوراخوندن متوسل به امام حسین ع بعدش کارم راه میفته