2777
2789

سلام من همون جور که میدونین واژیونیسم بودم درمان شدم بعد واسه بچه اقدام کردم. کل ازمایش هام اوکی بودن اما تا الان بچه دار نشدم و الان نزدیک 3 ساله 🥺

خدا نخواسته. کلی دکتر و دوا و درمان 

چند ماهی بیخیال شدم دیگه فک نکردم بهش گذاشت خواست خدا باشه میده 😉

من موعدم 11 بوده و نشدم الان میترسم بی بی بگیرم و منفی شه و دوباره افسرده شم تازه حالم داشت خوب میشد 😭🤦🏻‍♀️

من هیچ علامی ندارم. ن پری ن تهوع و بارداری 

اگه تست خانگی بلدین بهم یاد بدین 🌷❤️

هیچ کدوم خوب نیی .فقط بی بی چک بیخودی نزن  بزار یه هفته بگذره

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوگل سرچ کنی زیاده من یکیو انجام دادم ادرار و میریزی تو وایتکس بعد اگه کف کرد مثبته واسه منکه اصلا از جاش تکون نخورد بازم بهتره تست بگیری مطمئن تره

ما هرچی ضربه خوردیم از دوستای حسودمون بود ! وگرنه دشمن باشرف تر از این حرفا بود👌
گوگل سرچ کنی زیاده من یکیو انجام دادم ادرار و میریزی تو وایتکس بعد اگه کف کرد مثبته واسه منکه اصلا ا ...

ماه قبل زدم کف کرد با خوشحالی رفتم ازمایش خون دادم ولی منفی شد 🤦🏻‍♀️

قربونت برم. ممنونم ❤️💕

اره میدونم. میگم میخوای بازم خودم بزنم ب بیخیالی بهش فکر نکنم اگه تا ماه دیگه نشدم یه دفعه برم دکتر؟ ...

نه بابا شاید بارداری زودتر تحت نظر باشی که بهتره.من همین که موعدم شد بی بی زدم دکترم برام شیاف پروژسترون و اسپیرین بچه تجویز کرد اصلا هم لک و خونریزی نداشتم.

ماه قبل زدم کف کرد با خوشحالی رفتم ازمایش خون دادم ولی منفی شد 🤦🏻‍♀️ قربونت برم. ممنونم ❤️💕

به این چیزا نمیشه گول خورد وقتی بی بی چک و آزمایش هس دیگه نیازی نیس بعضیاش الکین 

ما هرچی ضربه خوردیم از دوستای حسودمون بود ! وگرنه دشمن باشرف تر از این حرفا بود👌