2777
2789
منم میخوام انجام بدم ولی واقعا سنگینیه هزینش دودلم کرده

دکترم گفته اونجا جنین شناسیش بهتره و بیشتر جواب گرفتن ،تو بیمارستان بعثت هم انجام میده و برای ما رایگانه ولی چون سنم بالاست نمی خوام ریسک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم گفته اونجا جنین شناسیش بهتره و بیشتر جواب گرفتن ،تو بیمارستان بعثت هم انجام میده و برای ما رای ...

منم تو کیلینیک مام رفتمiuiکردم اونجا ک بودم دیدم دوتا زوج اومدن میخواستن جنیناشونو ازگاندی انتقال بدن تو مام 

تا دوماه پیش ک پرسیدم حدودا ۲۰تومن میشد

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
حول و حوش چقدر هزینه میبره فقط پانکچر و انتقال

کلا ی خانومی اونجا بود گفت برام ۲۰تومن اب خورده

منم تو کیلینیک مام رفتمiuiکردم اونجا ک بودم دیدم دوتا زوج اومدن میخواستن جنیناشونو ازگاندی انتقال بد ...

یا خداااا چقدر زیاد...حالا چرا از گاندی میخواست انتقال بده دکترش رو عوض کرده بود؟؟یا از بیمارستان ناراضی بود

یا خداااا چقدر زیاد...حالا چرا از گاندی میخواست انتقال بده دکترش رو عوض کرده بود؟؟یا از بیمارستان نا ...

نمیدونم چرا داشت فریز شدشو انتقال میداد.

اره عزیزم هزینش بالاست اما دولتیا تقریبا رایگانه اما منم دولتی نمیرم چون خیلی شلوغه حوصله حدارم

نمیدونم چرا داشت فریز شدشو انتقال میداد. اره عزیزم هزینش بالاست اما دولتیا تقریبا رایگانه اما منم د ...

آره افتضاحه .من یه سال رویان رفتم الکی وقتمو گرفتن دوبار عملم کردن .هنوزم نمی خواست سیکل رو شروع کنه ولی من دیگه خسته شدم ول کردم .هزینه های عملم رو اصلا بیمه قبول نکرد بده.این دکتری هم که میرم میگه گاندی بهتره ،امید به خدا .امیدوارم تلاش شما هم نتیجه بده ممنون که پاسخ دادید🙏

آره افتضاحه .من یه سال رویان رفتم الکی وقتمو گرفتن دوبار عملم کردن .هنوزم نمی خواست سیکل رو شروع کنه ...

مرسی عزیزم همچنین