2777
2789
عنوان

چطوری کیکم پوف کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 39 پست

مشکل از درجه فر هستش . 

و اینکه دمای فر باید بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ باشه .

سعی کن کیک رو خودت بپزی از این پودر ها نخر . 

در فر رو باز نکن حین پخت . 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پودره کیک طبق دستوری که داده انجامش میدم فرم از قبل میزارم گرم شه ولی باز درست پوف نمیکنه

من خودم درست میکنم حتی کیک اسفنجیم درست میکنم که عالی میشه ولی تاحالا باپودرآماده درست نکردم توام خودت درست کن خیلی خوبه

اره میزارم ده مین گرم شه

من چند روش میپزم یکیش بدون روغن و شیر یکیش با روغن و شیر 

برای دومی  باز چند روش دارم یکی زده و سفیده جدا می کنم یکی نه

اول 4 تا تخم مرغو سفیده و زرده جدا می کنم 

بعد سفیده رو بحدی ک از ظرف نریزه میزنم 

میزارم یخچال بعد زرده و مقدار کمی وانیل میزنم و کم کم یک لیوان شکرو اضافه می کنم خوب ک کرم رنگ شد 1 لیوان شیرو اضافه می کنم بعد 3 چهارم لیوان روغن 

بعد 2 لیوان ارد ک با دو ق چ بکینگ پودر الک کردم دوبار بار سوم با الک کم کم اضافه می کنم و با لیسک دورانی در یک جهت اضافه می کنم بعد هم اخر سر سفیده رو اضافه می کنم قبلا همزمان ارد و سفیده رو اضافه میکردم ولی الان اخر سفیده رو میزنم در حد مخلوط شدن بعدم توی قالب یا سینی میریزم حدود 35 در 10 سانت گاهی ک میخوام تخته ای بشه دیگ بستگی ب ارتفاع قالبم بالای 45 دقیقه میزارم با دمای 180بپزه با خلال دندون چک می کنم 

دما میشه گاهی تا 175 بیاد طولانی تر ولی دمای بالا زود اطرافش میپزه و میسوزه طبقه فر هم دقت کن وسط باشه ن خیای بالا ن خیلی پایین 

اگ میخوای سطح کیک صاف باشه یه حوله خیس دور قالبت ببند .

۱۸۰ به بالا

خب اشتباس دیگه. 170

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊