2777
2789
عنوان

چجوری اکسم اینقدر پروعههههه

100 بازدید | 8 پست

حدود سه سال باهم بودیم بهم خیانت کرد بعد تو پاساژ موبایل فروشی داره من بعضی وقتا میرم اونجا بهم برخورد می‌کنیم ولی نگاهش نمیکنم بعد من پیجم باز بود با پسر داییم‌رفته بودیم بیرون واقعا مثل برادرمه دبدم استوری باهم گذاشتیم دیده ریپ زده به  چه حقی با پسر میری بیرون تو فلانی هزار تا حرف که لایق خواهر خودش بود امروز رفتم پاساژ یه هودی بگیرم دیدم از جلوم در اومد با اخم چشم غره نگاه به من انگار نه انگار خودش چه غلطی کرده منم گفتم دفعه دیگه دور بر من پیدات بشه میام تو پاساژ داد میزنم ابروت رو میبرم پروووووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینن همشون دوست پسر من بازن دوستش انقدر میگه میخنده بد زنه ی خراب ب تمام معناس بد من یبار بهش گفتم با دوستام از اکیپ کتابخونه ک پسرم هست میخام برم بیرون ی کولی بازی درود ک یعنی چی همین حرفو ب بابات بزن ببین میزاره ببین چی میگه بد من گفتم مگه چی میشه ذهنیت تو چرا باید مثل بابای من باشه بد برگشته میگه من نمیخام با پسر غربیه  بری بیرون اوکی

همشون همینطوری پروعن