2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست که شوهرش همچین کاری کرده باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینجوری بود خونه مامانم اینا اخم میکرد یه کلمه ام حرف نمیزد ابرو ادمو میبرد 

خب چیشد پس؟فعلات برا گذشتس

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
همون نمیتونم ول کنم تحمل شو ندارم 

خب به روش بیار بگو جای تورو که تنگ نمیکنه 

بگو خرج عروسیشو تو نمیدی که 

بگو چش نداری اعضای خانوادم سرسامون بگیرن 

انقد بگو تا بگه من نوکر جدآبادتم ببخشید 😂😂😂😁

حتما شرایط داماد جدید بهتره   میترسه مقایسه بشه 

با زبون نرم بهش بگو شماجای خودتو داری      یه عمر قراره کنار هم باشیم    تو ذهنشون میمونه 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
الان خوب شده

نع میخام جدا شم ازش البته این یکی از اخلاقای بدش بود

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

خب چیشد پس؟فعلات برا گذشتس

هیچی بهتر که نشد خیلی بیشعوره .میخام جدا شم ازش نه فقط بخاطر این اخلاقشااا 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد