2777
2789
عنوان

بارداری

151 بازدید | 27 پست

سلام میخوام امروز چند تا چیز مهم در باره جنسیت جنین بگم این که میگن ویار ترش کنی پسره یا شیرینی کنی دختره اینا همش اکثرا به ذائقه بستگی و مهم ترین از همه اینکه اگه خواستید بدونید بچتون دختره یا پسر فقط سونو هست و به 3 تا علائم دلتون خوش باشه1: اگه صورتتون لاغر شد ولی شکم جلو اومد مطمعن باشید پسره ولی اگه صورتتون چاق شد جنین دختره 

۲:ویار صبحگاهی هم خیلی مهمه اگه صبح ها بدون حالت تحوع و یا استفراغ صبحانه خوردید بچه پسره

۳:میل به غذا هم مهمه مخصوصا مادرایی که دختر قراره بدنیا بیارن به شدت از مرغ و گوشت و تخم مرغ بیزارن در حالی که قبل از بارداری خیلی دوست داشتن

اینارو با صراحت میگم چون خیلی از دوستان و اطرافیان فقط اینارو تجربه کردن وخواستم کمک کنم به کسایی که دوست دارن یه حدسایی زده باشن در مورد بچه

منکه قبل بارداریم عاشق مرغ بودم وقتی باردارشدم بشدت ازمرغ بیزارشدم حتی الانکه اخرای بارداریمه ازمرغ بدم میاد بچمم پسره

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره شماره ۲بگم ک من اصلا حالت  تهوع یا ویار نداشتم بچمم دختره درمورد شماره سه هم من ازقبل مرغ وگوشت میخوردم الانم میخورم

برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️

من هیچ کدوم رو قبول ندارم سر پسرم صورتم چاق شد و لی الان سر دخترم لاغر شده تهوع هم سر هیچ کدوم نداشتم سومی هم غلطه چون برام فرقی نکرده پس با صراحت نگو 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
من هیچ کدوم رو قبول ندارم سر پسرم صورتم چاق شد و لی الان سر دخترم لاغر شده تهوع هم سر هیچ کدوم نداشت ...

خیلی ممنون😅 من اکثریت رو گفتم شاید برای بعضیا فرق کنه

سلام دوستان من باید دهم پری میشدم تاحالا سابقه 4رو تاخیر نداشتم ولی علائم خاصی هم ندارم فقط اشتهام خیلی زیاد شده یه هفته قبل هم زیر دلم و پهلوم تیر میکشید بی بی هم 3روز پیش منفی بود بنظرتون دوباره بی بی بزنم یا امیدی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان من باید دهم پری میشدم تاحالا سابقه 4رو تاخیر نداشتم ولی علائم خاصی هم ندارم فقط اشتهام خ ...

میدونم این تست خطرناکه ولی یه ماسک برن بعد این تستو انجام بده من خودم اینطوری تست زدم فهمیدم باردارم . از نصف پایین تر وایتکس بریز تو یکبار بعد همون مقدار ادارتو روش بریز..البته ادرار صبحگاهی . اگه بشدت کف کرد و اومد بالا بارداری اگه نه که هیچ البته ماسک یادت نره بوش خیلی بده