2777
2789
عنوان

دلدرد نوزاد ! توروخدااااا کمکککککک!

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 27 پست
شیر نخورم یعنی؟؟ شیر با خرمای زیاد میخورم که شیرم بیاد خوب😔

اره نخور یمدت ببین نتیجش چی میشه.ن فقط شیر لبنیات و هرچی ک توش شیرخشک ب کار رفته مثل بیسکوییت کیک ها شکلات و.. دختر من تا ۲ ماهگی اینجور بود تا اینکه دکتر تشخیص حساسیت ب پروتئین گاوی داد لبنیات ک قط شد دخرم اروم شد

خدایا دخترمو از شر رفلاکس و آلرژی نجات بده.برای محقق شدن آرزوم یدونه صلوات بفرستید😍
نه دودقیقه میخوابه یه رب بیداره منم درست نمیخابم خیلی خسته شدم دوبار هم دکتر بردمش کولیکید و کولیکیز ...

یا خدا عین خودمی پس😢 دقیقا مث دختر منه  . تاکی ادامه داره اخه😣

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نخور یمدت ببین نتیجش چی میشه.ن فقط شیر لبنیات و هرچی ک توش شیرخشک ب کار رفته مثل بیسکوییت کیک ها ...

باشه . ممنونم از راهنماییت

عزیزم من برای اینکه شیرم زیادشه رازیانه دم میکنم میخورم خیلی خوبه حتی دکترم ک بردمش وزنش رو چک کرد گفت شیرت خیلی خوبه و با کیفیته

شیر رو اصلا نخور خرما هم نخور ایناخودشون نفاخن 

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
یا خدا عین خودمی پس😢 دقیقا مث دختر منه  . تاکی ادامه داره اخه😣

بمن میگفتن تا چله همینه ولی الان ده روز از چله میگذره و هنوز همونه امیدم به واکسن دوماهگیشه فقط 😂😂

عزیزم من برای اینکه شیرم زیادشه رازیانه دم میکنم میخورم خیلی خوبه حتی دکترم ک بردمش وزنش رو چک کرد گ ...

باشه ممنون . پس قطع میکنم کلا ببینم چی میشه . من امروز شیرافزا شروع کردم .قطره اشو‌چون دوزه بخاطر بیخوابی شیرم عصرها قطع میشد انگار 

بمن میگفتن تا چله همینه ولی الان ده روز از چله میگذره و هنوز همونه امیدم به واکسن دوماهگیشه فقط 😂😂

😄😄😄 دختر من امروز چها روزه شد . منم شنیدم دوماه به بعد خوب میشن

باشه ممنون . پس قطع میکنم کلا ببینم چی میشه . من امروز شیرافزا شروع کردم .قطره اشو‌چون دوزه بخاطر بی ...

انشالله ک زود نتیجه بگیری و نی نی اروم شه راستی من بعضی وقتا که دخترمو قنداق میکنم و میزارم تو پتو تابش میدم اروم میشه و میخابه دوساعت توام امتحان کن البته سفت نپیچ فقط جوری ک دستو پاش استراحت کنه شایددست و پاش خستس

شیر و لبنیات نخور، حبوبات که به هیچ وجه نخور حتی مثلا آب آبگوشتم نخور، سوپ جو نخور، موقعی هم که کولیک داره و درد داره بزارینش لای پتو یا تو کریر تابش بدین، روغن زیتون بگیر بچه رو به شکم بخوابون پشتشو و اطراف شکمشو و پشت شکمشو خوب ماساژ بده، پاهاشو بگیر آروم به طرف شکمش جمع کن و باز کن تا گاز دفع کنه، راحت بشه 

پستونک هم واسه کولیک خیلی خوبه، و اینکه یه سری آهنگ ها هست مثلا صدای پیانو یا جارو برقی و سشوار از نت دان کن مخصوصه کولیکه شاید آرومش کنه 

در نهایت هم آرامشتو حفط کن همه ی ما این دوران سخت رو پشت سر گذاشتیم این شب بیداری ها هم تموم میشه کولیکشم از ۳ ماهگی خوب میشه 

راستی شیر برنمیگردونه؟

انشالله ک زود نتیجه بگیری و نی نی اروم شه راستی من بعضی وقتا که دخترمو قنداق میکنم و میزارم تو پتو ت ...

باشه عزیزم ممنون !

😄😄😄 دختر من امروز چها روزه شد . منم شنیدم دوماه به بعد خوب میشن

بسلامتی😍انشالله منک همه امیدم به اون واکسنه 

این گیاه ها ضرر نداره واسه نوزاد؟

من میدم بهش  .

چند بار بردم دکتر انواع شربت و قطره ها رو داد افاقه نکرد . 

اینو دادم خوب شد  .

اگه شیر خودتو میدی  در خوردنیهات دقت کن . البته وقتی سه ماهش تموم بشه کلا خوب خوب میشه. به من اینو گفتن 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(