2777
2789

سلام من 4 کیلو اضافه وزن دارم ک البته دارم کمش میکنم ولی اگه خواستم با همین مقدار باردار بشم مشکل جدیی پیش نمیاد؟؟خانومایی ک اضافه وزن داشتن بارداریشون چطور بود و زایمانشون❤❤

نه بابا منم خیییلی بیشتر از این اضافه وزن دارم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترت نمیگه چند کیلو باید اضافه کنی؟؟ شکمت زیادی بزرگ نشده؟؟

نه نرماله اضافه وزنم  تا هفته دیگه زایمانمه ی کیلو دیگه شاید اضافه بشه 

خودم حس میکنم خوبه و متناسب نه خیلی بزرگ نه کوچیک 

اضافه وزن بارداری اگه نرمال باشه بعد زایمان راحت میره نگران نباش 

تو شدی 🌙من👶❤️
نه نرماله اضافه وزنم  تا هفته دیگه زایمانمه ی کیلو دیگه شاید اضافه بشه  خودم حس میکنم خوب ...

یعنی 13 کیلو نرماله اضافه کردی؟؟

دکتر بهت سخت نمیگرفت راجب خورد و خوراکت؟

یعنی 13 کیلو نرماله اضافه کردی؟؟ دکتر بهت سخت نمیگرفت راجب خورد و خوراکت؟

اره اضافه وزن ۲۰_۲۵ کیلو بده 

نه اصلا چون وزنم متناسب بالا رفت  

با ۶۰ کیلو باردار شدم الان ۷۳ هستم 

تو شدی 🌙من👶❤️
من میخوام 5 کیلو کم کنم چکارکنم؟ اسی تو چطوری 7 کیلو. کم کردی

ب سختی😔باور کن مردمو زنده شدم تیروئید کم کار داشتمو نمیدونستم تو دوسال از 59 شدم 71 بعدم هی رفت بالا تا 77 با زور و سختی از تیر تا الان 7 کیلوش رفته رژیم کتو ژنیکم میگیرم اوایلش خوب کم کردم ولی الان ن😔

منم ۷۰ .باید ۶۵ بودم ۵کیلو عیب نداره اما شماره فکنم ۸کیلو .بارداری؟

ن قصدشو دارم دکتر رفتم قد و وزنمو گرفت گفت استخون درشتی از طریق دور مچ بعد گفت bmi برات 65 نرماله حالا ازون هرچقد تونستی بیشتر کم کنی بهتر😭