2777
2789
عنوان

لرزش دست

2167 بازدید | 9 پست

کسی هست که دست هاش به لرزه؟من دختری ۲۰  ساله مجرد ام موقعی که بخوام چیزی رو تو دستم بگیرم شروع به لرزش میکنه طوری که هر کی کنارم باشه سریع متوجه میشه.حتی اگه یه کم ناراحت بشم می لرزه اون موقع احساس میکنم اختیار دستام رو ندارم.اولین بار موقعی متوجه شدم که برای معاینه برای گواهینامه رفته بودم دکتر.دکتر گفت هر دو دستت رو صاف و مستقیم نگه دار همین که این کار رو کردم شروع به لرزش شدید کرد.گفت استرس داری؟منم شوکه شده بودم گریه ام گرفته بود.نمی دونم چی کار کنم وقتی هم سن های خودم رو می بینم غصه میخورم.از وقتی فهمیدم دیگه مهمونی یا تو جمع نمی رم افسردگی گرفتم.می ترسم برم دکتر به دارو هاش وابسته بشم بدتر بشه.خدایااااا      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دکتر برو محض رضای خدا

حداقل بهت بگه چیزیت نیس خیالت راحت شه.نهایتا چند جلسه مشاوره بگه باید بری

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp

منم ۲۱ ام میلرزه همیشه همه میگن از ما خجالت میکشی چرا میلرزونی دیگه نمیدونن دست من نیس هر حسی دلشته باشم میلرزه ولی نه اونقد زیاد که نتونم جایی برم و مخفی شم

دمبل بزن تمرینات ورزشی هس براش اسلایم من استفاده میکنم یکم بهتر شده

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

از یه طرف که دستم می لرزه از اون طرف هم سریع گریه ام می گیره

مثله منی😂 منم گریم میگیره و سریع قاطی میکنم همه چی میگم بطرف وقتی شستم و پهن کردم کامل گریم قطع میشه ولی میلرزم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

منم همین جوریم کلا موقع نوشتن جلوی کسی. تو مدرسه تو دانشگاه. خیلی اذیت شدم. یه دفعه تو دانشگاه رفتم برای ریاضی پای تابلو. اینقدر لرزید دستم یعنی دایره رو مربع میکشیدم. خیلی ناراحت شدم. استادمون گفت یه چندتا صلوات بفرست وادامه بده واقعا آرامش گرفتم. هنوزم نمیدونم چرا اینجوری میشم