2777
2789

خانما چه مارکی استفاده میکنید موم.من دو سری خریدم با آب تمیز نمیشه کلافه شدم....این دفعه هرچقدر به فروشنده گفتم با آب می‌ره گفت آره ولی نمیره..شهر ما ام کوچیکه پیدا نمیکنم کوچیم بگیرم از این بزرگای که واسه شش ماهه گرفتم

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و حاجت رواییم صلوات بفرستید😘😘😘

چکار به اب داره عزیزم؟ من خودم انجام میدم ولی احتیاجی به اب پیدا نکردم تا حالا‌.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار به اب داره عزیزم؟ من خودم انجام میدم ولی احتیاجی به اب پیدا نکردم تا حالا‌.

چرا خوب بعضی جاها تیکه که میمونه تمیز نمیشه وقتی میرم حموم

من قبلا که اپیل میکردم یه لوسیون بعد از اپیلاسیون خریدم با اون پاک میشد و میرفت وگرنه موم هیچ وقت با آب نمیره خیالت راحت 

الان چند وقته اسپری مو بر استفاده میکنم چند وقت دیگه م لیزرم و شروع میکنم خلاص شم بابا

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
صمغ عربی بگیر با اب پاک میشع اصلش نیازی ب گرم کردنم نیس نیازی ب پدو پارچم نیس

چجوری استفاده میکنین من اصن بلد نیستم چسبناکه نمیتونم ورز بدم

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
صمغ عربی بگیر با اب پاک میشع اصلش نیازی ب گرم کردنم نیس نیازی ب پدو پارچم نیس

خیلی سخته یه سری امتحان کردم خوشم نیومد

من موم اطلس میخرم طلایی رنگشو خیلی خوبه

اتفاقا اون سری که گرفتم اطلس بود ولی سبز.باداب تمیز نمیشه

من قبلا که اپیل میکردم یه لوسیون بعد از اپیلاسیون خریدم با اون پاک میشد و میرفت وگرنه موم هیچ وقت با ...

مارک اسپری موبرتون چیه

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

با آب گرم باید بره طبیعتا اما شاید موم دائم گرفتی ک اینجوریه اخه اونا فرق دارن

وقتی تحصیل کرده هستیدکه بتوانید تقریبا هر حرفی را بشنویدبدون آنکه عصبانی شویدیا اعتماد به نفستان را از دست بدهید....💌
چرا خوب بعضی جاها تیکه که میمونه تمیز نمیشه وقتی میرم حموم

موم با اب خالی نمیره هیچجوره اش 

روغن بچه بمالید بعد بشورین