خانما چه مارکی استفاده میکنید موم.من دو سری خریدم با آب تمیز نمیشه کلافه شدم....این دفعه هرچقدر به فروشنده گفتم با آب میره گفت آره ولی نمیره..شهر ما ام کوچیکه پیدا نمیکنم کوچیم بگیرم از این بزرگای که واسه شش ماهه گرفتم
لطفا برای ظهور آقا امام زمان و حاجت رواییم صلوات بفرستید😘😘😘
صمغ عربی بگیر با اب پاک میشع اصلش نیازی ب گرم کردنم نیس نیازی ب پدو پارچم نیس
چجوری استفاده میکنین من اصن بلد نیستم چسبناکه نمیتونم ورز بدم
شغل مردم من جان دادن است جان دادن در جاده های ناهموار. جان دادن در ته دره ها. جان دادن در هوتک ها. جان دادن در شکم تمساح ها. جان دادن درمیان دود گازوئیل ها. جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها. شغل مردم من جان دادن است 🙃
من قبلا که اپیل میکردم یه لوسیون بعد از اپیلاسیون خریدم با اون پاک میشد و میرفت وگرنه موم هیچ وقت با ...
مارک اسپری موبرتون چیه
شغل مردم من جان دادن است جان دادن در جاده های ناهموار. جان دادن در ته دره ها. جان دادن در هوتک ها. جان دادن در شکم تمساح ها. جان دادن درمیان دود گازوئیل ها. جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها. شغل مردم من جان دادن است 🙃
چرا خوب بعضی جاها تیکه که میمونه تمیز نمیشه وقتی میرم حموم
موم با اب خالی نمیره هیچجوره اش
روغن بچه بمالید بعد بشورین