2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ناجوانمروانه.پسر چی میده اونوقت خودش و خودش😒😒🤔

بقول مادرشوهرم، انگار پسرا فقط حوله و لباس زیرشون رو میبرن😂😂😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

کوچیکارو توبخر ببین برای مراسم برات طلای خوب یا مراسم اینا میگیرین یا نه خواستن زرنگی کنن هرچی خودت خریدی کافیه باقیشو بنداز گردنشون اگه نمیخوای وصلتو بهم بزنی وگرنه بهم‌بزن نفربعدی بیاد

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
بقول مادرشوهرم، انگار پسرا فقط حوله و لباس زیرشون رو میبرن😂😂😂

من باشم قبول نمیکنم در صورتیکه مهریه یه خونه تو محله ی زندگی پدر مادرم بزنه به نامم.منم تا پوشک پاااشم میبرم براش😒😒

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
کوچیکارو توبخر ببین برای مراسم برات طلای خوب یا مراسم اینا میگیرین یا نه خواستن زرنگی کنن هرچی خودت ...

اخه اینا میگن کل جهیزیه با دختره پسر خونه میخره میزنه ب اسم دختر. همین فقط. اخه من خونرو میخوام چکار . الان ی جهیزیه خوب بخری میشه ۵۰۰_۶۰۰ تومن. من خودم لرم و رسممون هم اینجوره که وسیله های ریزو دختر میخره وسیله های بزرگو پسر میخره. لازمم نیست خونه بزنی به اسم دختر. نمیدونم چکار کنم