2777
2789
عنوان

موندم بمونم پشت کنکور با برم آزاد نمیتونم بخونمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 27 پست

دوست عزیز من هم مثل تو  روانشناسی اصلا فایده نداره به نظر من اگه دوست داری پرستاری بتونی بخونی خوبه هم بازار کارش الان خوبه هم به راحتی استخدام میشی حقوق و مزایاش  هم خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نمونی پشت کنکور بهتره،برو یه هنری یاد بگیر مثلا آرایشگری گریم عروس کلی میتونی پول دربیاری حالا هر هنری که دوست داری

با این رتبه ای که آوردی بعید میدونم بتونی امسال هم چیز خوبی قبول شی افسرده تر میشی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
دوست عزیز من هم مثل تو  روانشناسی اصلا فایده نداره به نظر من اگه دوست داری پرستاری بتونی بخونی ...

آخه خودم میدونم با توجه به وضعیت درسی الانم و رتبه ای که امسال اوردم اصصصصلا نمیتونم رتبه ای که واسه پرستاری لازمه رو بیارم 

اگه جای تو بودم میرفتم ازاد چون اصلا حوصله پشت کنکور موندن ندارم و اصلا دلم نمیخاد پیشرفتم تو چیزای که تو سرمه عقب بیوفته و الکی بشینم پشت کنکور اما الان که میگی هزینه کردی واسه سال بعد بحثش جداست...

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

علمی کاربردی هم خوبه ولی ازمن به تو نصیحت زیر درسی که دوست نداری جا میزنی... من معماری به خاطر بابام ...

چطوری همکار! 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
منم گفتم فقط تمرکزمو بزارم رو روان شناسی با نمره الف و کلا تا آخر ادامه بدم موفق نمیشم ینی؟

چرا نشی عزیزم

با تلاش همه چیز شدنیه

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو